20 Aralık 2010 Pazartesi

Ben gideli buralara olanlar olmuuşşş

Zaten herkes pek asabi bugün:(
Dün geceden beri bi kudurukluk var üzerimde hatta lollada da:p hem ağlak hem huysuz nasıl olunuyo bilemiyorum ama oluyo demek.Yer arıyorum zor tutuyorum gözyaşlarımı.
Ama aksileştikçe herbişey ters gidiyo bugün ona dur agresife geçiş yapmışken bişiler yazayım dedim bana batan haha takipteyim dedi...sonra?
BİLGİSAYAR ÇÖKTÜÜ!! ohaa diyorum başka bişey demiyorum artık annem "fazla kudurma başına çıkar" der aynen öyle.Çıktı çıkmaya devam ediyo daha yazamayacağım örneklerle

Beni deli eden bir gmail yani g-talk olayı var biyerde açıklamasıyla ilgili esprili bi yazı vardı yorum yazasım geldi ,hatta paylaşıcaktım facebookta  yorum yazdım ama bi baktım hem anonim yapmışım mis,çok ünlüyüm ya o açıdan iyi oldu:p hem sayfa dönüp duruyo yazabildim mi bilmiyorum.



Neyse sabah başlayıp bitiremediğim ben yokken bloglarda neler olmuş dedirten bikaç şeyi yazmazsam olmaz,zaten ben kendime yazıyorum takip eden fazla yok gerilmesin kimse:D

Bloglarda hala sayfayı açtığınızda otomatik çalan şarkılar kullanan var.
Her zaman tepki görmüştür bu konu,ben de kullanmadım mı kullandım (vurkafanıduvara) ama sonra "burası benim blogum burda benim borum öter istemeyen gitsin geri" mantığının mantıksızlığını ve saygısızlığını idrak ettim:)
(bana uzun anlamsız cümleler kuruyosun hiçbişey anlatmıyorm diyen haklı dimi:))
Okumak istediği bişey var belki? belki müdavimin olacak :p Yok tesadüfen uğradıysa da dövüp yollamakla eş bu çıldırtıcı resmen.
Genelde bilgisayar başındaysanız durum şöyle cereyan eder:
1.Müsaitseniz sizde müzik açıktır zaten hele bende radyo %80 o kapalıysa winamp %20,e başka sayfada başka müzik neden dinleyeyim öfke nöbetine bile girebilirim bloga bakmadan kapamışlığım vardır panik olup.
2.Değilseniz mesela gecenin sessizliğinde biraz blogger sörfü yapıp çıkacaksanız aniden patlayan şarkı sesi annenizi uyandırıp kafanızı kopartması,ödünüzün şeyinize kaçması ve sinir krizi geçirmeniz gibi sonuçlar doğurabilir.Ters tarafınıza denk geldiyse o blogu kara listeye bile alabilirsiniz:D
3.Sevdiği şarkılar insanı yansıtır evet ama manuel başlasın ben eğer canım isterse tıklar dinlerim,hatta hakkında bişeyler ya da şarkı ismi varsa dinleme ihtimalim yüksektir..
Zorbalığa hayır!

Yorum yazmaktan bezdirici bloglar.
Anonim veya url isim yazma şansınız olmayan bloglar,nasılsa yorum denetleme şansınız var değil mi kasmayın?
Uğraşılan durduk yere küfür edilen düşmanı olan biriyseniz izin vermeyin siniriniz bozulmasın ok,ama gerisi?

Kelime doğrulama da tövbe ettiren bir ayrıntıdır gereksiz,bilmeden kullanıyorsanız eğer
Yorumlar için kelime doğrulama gösterilsin mi? şıkkına hayır demeniz gerkiyor sadece.

Ve gözüme resmen batan beni şaşırtan bir diğer olay blog hediyeleşmeleri çekilişler vs.
Eskiden beri okuduğu kitapları paylaşır blogcu arkadaşlar benim şahit olduğum, hala var bu,bazen de yardım toplanır ya da işte ***şerefine size hediyem var olayı daima vardır çokta güzel bişey ama ama.....şimdiye kadar hiç "koşullu" olanını görmemiştim.Bir değil bir çok blogta şunu gördüm:
"Şu resimdeki obje sizin ama 1. koşul beni izlemeye alıcaksınız"(şişirme izleyici diyoruz buna biz) ve
"blogunda benden çekilişten de bahsederseniz sevinirim" (bu da ordan link tıklandıkça pr veya okuyucu veya herneyse artsın diye..ne gerek var? Bu kadar mı yoksul gönlünüz içinizden karşılık beklemeden vermek gelmiyor mu üç kuruşluk her yerde bulunan birkaç parçayı? vermeyin!! Onca insanın katılması beni hayrete düşürüken çoğu zaman sadece 1 kişiye hediye yollanması bile absürd yeterince..neyse kapatıyorum bunu da..sinirim zıpladı resmen.bana ters..bu kadar.

 Bak ben seni izliyorum ama bi satırını okuyacağım yorum yazacağımdan değil valla sen de beni izle diye..
Takip.. taa eskiden şablonlar html çoğunlukta ve gadgetler keşfedilmemiş manuel eklenirken binbir zahmetle izlemek istediğimiz blogları eklerdiniz her gün gider bakardınız yazı eklemiş mi diye.
Sonra en son güncelleneler blogroll şeklinde çıktı ama o da bir bakıyodunuz bomboş. En güvenlisi ve rahatı google reader.
Şimdi her şey rayına oturmuş gibi.ama hediye çekilişindeki gibi samimiyetsiz olmamalı,koşullu asla.
İzlediğim bloglar var bazıları gizli bazıları aleni (pek severim bu sözcüğü) hiçbir şekilde heeyy beni görsene sen de ekle düşüncesinde olmadım olmam.Bu amaçla asla yorum da yazmam. Hatta pr ı ve izleyicisi fazla olanları anonim izliyorum böyle bir saçma yanlış anlaşılma olmasın diye.
Zamanla listem oturacak tabii ama benim görmem izlemem önemli olan..Beni ekleyenlere teşekkür ederim mutlaka ziyaret ediyorum okuyorum bloglarınızı elbette, gönlünüzden koptuğu için sağolun:)
Azcık koşulsuz sevin,inanın hayat beklentisiz daha güzel.Yoksa her şey üzerinize geliyor..


Ve ve tema olayı!
Hani artık süper bi uygulama koymuşlar Tasarım, yani eklentiler widgetler yokolmuyo dilediğinizce seçenek var gözünüze gerçekten iyi gelen ve size özgü bi tasarım yaratmanız o kadar da zor olmamalı ha?
İçeriğe uygun ve göze hoş geliyosa daha bir keyifle girip daha uzun kaldığınız bir gerçek bloglarda.
Ayrıca özen gösterildiği için girer girmez güvenilir ve önemli bi intiba bırakıyo benden söylemesi.

Ve cwrm kırarmıyım seni,özel istek üzerine hemen şarkı ekleştiriyorum çalıcak kendisi:p
Şaka şaka tıklamanız gerek yetmedi indirmek isterim derseniz de buraya tık

27 yorum:

  1. çok güldüm bunları okuyunca :)
    ama haklısın

    YanıtlaSil
  2. Bazen minik bile olsa ihmal edilen bi detay mahfedebiliyo emekleri dimi,tşk hoşgörün için eğlenmene sevindim zaten amaç bu:*

    YanıtlaSil
  3. dozun da bir eleştiri olmuş bloglardaki samimiyetsizliği güzel dile getirmişsin kırmadan dökmeden gayet yapıcı

    YanıtlaSil
  4. Döneceğim ben sana bebeğim ;) Az BEKLE GELİYORUM..;)
    bu metnin yanına Sweet Dreams ı pek yakıştırdım.;) Eurythmics ten..:)

    YanıtlaSil
  5. 1)yazıya hem bayıldım hemde cok güldüm:)
    2)hemen ayarlara giridm ve yorum yazmaktan bezdirici bir blogmu benımkısı baktım.harbıdende oyleymiş yaa:(:(:( düzeltim tabi ama hiç dikkat etmemiştim daha once:)

    YanıtlaSil
  6. İpekböceğim iki gündür üzerimdeki sersemlikten pek bloglara bakamadım. Sıra senin bloga geldi hımmm baktım itina ile yazılmış uzun uzun yazılar. Dedim önümdeki şu işleri bitereyim tam konsantre okuyayım ipekböceğimin yazdıklarını. Ha o işi yap ha bu işi yağ derken 1 saatten fazladır sayfan açık ekranımda. Ancaaa yeni dönebildim ve şimdi burdayım :)
    O kudurukluk inan hepimizin üstünede oluyor dönem dönem. Çok kudurduğumuzda emin ol sakinleşmemiz için bişiler oluyor. Ben kendi adıma bu durumu yaşıyorum. Müzik olayına katılıyorum. Bizim gibi çalışan insanların önlerinde bi sürü sayfa oluyor. Tam birşey okurken arada çalan müzik bazen kulak tırmalayabiliyor. Ama bence orası onun blogu ise boruyu istediği gibi öttürme hakkı onundur :D diye düşünüyorummm ben :) çok kısmak istersen klavyemde sesi kapat tuşunaaaaaaa basıveriyorum. Hediyelerin bloglardaki paylaşımınada ne desem bilemedim :) Ara sıra içim gitsede aaaa bu hediye benim olsun yayınlayım diye düşünsemde aman bendede şansmı var banamı çıkacak deyip hep ertelemişimdir. Bir gün yayınladığım bişi görürseniz emin ol onu çok istemişimdir. O hediye bana çıkmazsa belki ortaklaşa izleyicilerim alır ne dersin :D Aslında izleyicinin artması için hediye olayı banada çok mantıklı gelmiyor. Ama ben kendi adıma söyleyim blog olayına gireli 15 gün bile olmadan bu kadar izleyicim oldu. Nerden oldu bu kadar insan dersen çooook bilmiyorum. Ama sanırım her şeye söylenecek bi lafım vardır benim :D sanırım insanlar bu delide kim diye merak edip izliyorlar. Valla ben seni izliyorum sende beni izle olayı çok doğrudur. Gönül işi bu sevme işi bu :D blogu severseniz izlersiniz. Bak hatta ben bugun izlediğim bloglardan bi eleme yaptım. Blog işine girdiğimde kim yazar kim ne paylaşır bilmiyorum. Takip ettiklerim arasında bana uymayanları baya eledim. Yine eleyeceklerim var ama :D onları ikinci bi şans verdim. Belki bana hitap ederler diye. Şiiişşşttt bak aramızda kalsın bu :D duymasın kimsecikler :)
    Bende blog olayına başladığımda bunalımken seçtiğim kapkara tema , bugunlerde gökkuşağı renklerine çevirdi. Ama ilerde ne olur bilmem :) bunun garantisi yok. Ruh halime göre her an her şey değişebilirrrrrrrrrrrrrrrrr :)
    Bu postuna şimdilik benden bu kadar.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. :( yorumum gelmedimi yoksa. Hata verdi :( gelmemişse çok üzülürüm. Baya içimi dökmüştüm. Ama gitmeme ihtimaline karşılık birde mailine yollayım ben :D

    YanıtlaSil
  8. Allah Allah mailde olmadı. En fazla 300 karakter yazabiliyormuşum. Yahu belki çenem düşük çok yazmak istedimmmmmmm. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) sana ulaştıracağım ben :D

    YanıtlaSil
  9. Gönderemedim :( mail adresinide bulamadım :D
    ay ne çok yazdım dimi neyse tamam susma vakti :)

    YanıtlaSil
  10. Rögar, teşekkür ederim kırmadan söyleyebilmek önemli olan,ayrıca kişisel tercihler çokta müdahele hakkımız yok:)

    Crazywomenrosemary dön bebeğim dön çaresiz başım:D şarkın hazır seni bekliyo:)

    Arya çok tşk,bak işe yaramış daha bi sevindim şimdi:D

    YanıtlaSil
  11. :))))))))) yine bennnnnnnn
    çenem düştü napayım. Usta eski blogerim benim bişi sorsam da şu acemiye yardım etseniz. Sayfanızda Recent posts bölümü varya. En son yayınladığın postları gösteriyor. Onu bende yapmak istedim ama yapamadım. Hangi gaget midir nedir :d oluyor acaba .. Söylersen çok sevinirimmmmmmm..

    YanıtlaSil
  12. ay adı üstünde recent posts :D ahhh pek bi saflığım üzerimde yaptım sanırım. Dur birde resim ekleyebilirsim. Ya kusura bakma sayfan bağımlılık yaptı çıkamıyorum bugun burdan :) mail de atamadım :D burdan yazıp duruyorummm
    biri bana sus desin dimi artık :D

    YanıtlaSil
  13. asahhara ben de sürekli bakamadığım için hemen onaylayamıyorum bazen canım,mesela ben yorumlara cvp yazarken seninkiler gelmiş kumanda paneline bakmadığım için göremedim:D

    yorumun hemfikir olduğumuzu gösteriyo çoğu konuda müzik hariç.işyerinde daha da zor bir duruma sokabiliyor ani başlayan müzik açıkçası.

    son yorumları ayrıntılı anlatıcam bekle:)

    ve de susma lütfen:D

    YanıtlaSil
  14. astroloji çok kişiye saçma gelir.Aslında gazetelerin küçük bir paragraf ayırdıkları gibi hiç olmadı..bence bilimsel bir dal ve artık öyle de görülüyor.Neyse sözün özüne geleyim..Evren enerjileri 7 ocak 2011 e kadar biz insancıkları ve
    iletişimlerini biraz gererek etkileceyecek bu güne kadar önemli kararlar almak yerine bu ana kadar olanları süzme ve değerlendirme günleri olarak görüyorum böyle geçişleri..bu gerginlikler hepimizi bir şekilde etkileyecek..bunun bilincinde olursak birbirimizi daha az kırar,daha az acıtırız...sevgiler hepimizin olsun

    YanıtlaSil
  15. geldimmmm ve kesinlikle kafami sallayarak onayliorum her maddeni bloglara dair,
    sarki acilan blogu kapatiorum hemen, ya da pcnin sesi kisik oldugu icin duymuorum sansima :)
    kudurukluga gelince bende hala bi delirme hali bi agresyon hali dalicam birilerine evden ondan urkuorum odama kapattim kendimi zarar ziyan vermeyim diye offffff allah beterinden korusun walla :S
    amin amen her dilde dinde :/

    YanıtlaSil
  16. Crazywomenrosemary ben de duyuyorum bazen ve astroloji eğitimi de verilen bir dal bi bildikleri var elbette:) ben de bi yengeç olarak ay ın her evresinde tuhaflaşabiliyorum mesela..bazen de hiç iler tutar yeri yok gibi geliyo astrolojinin ama severim gene de ilgi alanıma giriyo açıkçası:D

    Lolla nerdesin sen bilgisayarınıdamı kilitledin kızım odanda alla alla:D
    bu dellenme de bulaştı sana biyerden ama neyse eheheh:p

    YanıtlaSil
  17. ahauahsua la sus dakicam simdi sana da hea
    dakicam neyse artik ahsuahasushs offfff

    YanıtlaSil
  18. dak dak burdayım hazır yevrum hırsını benden çıkart:p

    YanıtlaSil
  19. hergün bloglara yorum yazmak eğlenceli mi sizce?? bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  20. <hauahau yerim :))
    gunaydiiiiiiiin ya da tunaydinnnnn .)
    loyyyyy ;)
    nasiliz acabağğğğğ ;)

    YanıtlaSil
  21. Linkinpark. eğer sevdiğin kafa dengi bi ark ınaysa evet eğlenceli.ya da yazıya bağlı keyfe keder bi durum bu.
    ama bikaç kere yazıp ebedi uğramadıklarımız da var.

    YanıtlaSil
  22. Lolla dünün tam tersi..kötüden kötüyüm..ya sen?

    YanıtlaSil
  23. :)))
    bir de izleyici olup olmama arasında kararsızlar var,bir gidip bir gelen...
    mail atıp,kendi izlemeden izleyicim ol diye sızlananlar:)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba,e işte sen görmüyosun madem ben de izlemem *hıhh* moduna giriyolar "dağ dağa küsmüş dağın haberi yok" misali:))
    ve hep bi karşılık bekleme hali.

    hatta şişirme izleyici ve bazı şeyler uğruna küçük hesaplar.ne demek izleyicim ol çığır açmışlar maşallah daha neler çıkıcak acaba:D

    YanıtlaSil
  25. şu hediye verirken yapılan bizans oyunları tek beni rahatsız etmiyormuş demekki. tee evvelden mim olayına da bu sebeple tavır koymuştum, link yayılımı için uydurulmuş bir konsept olarak görüyordum. ama sonra şu "beni izleyin blogumdan orda burda bahsedin bende siz ezikleri torbaya doldurup çekeyim çıkana üç kuruşluk oje yollayım" konseptinden sonra, mimlemenin masum kaldığını düşünüyorum. en azından insanlara yazı yazma bahanesi veriyormuş elemanlar.

    YanıtlaSil
  26. Siminya iyice tozuttular gördükçe zor tutuyorum kendimi yorumlarına bikaç şey ekleştirmemek için:)
    en azından gelin bende şartsız şurtsuz çekiliş diye hediye saçasım var o derece:)) gören gazete çıkartıyolar yada dizi film blogları da raiting yapmak zorundalar sanıcak resmen bu tarz bi bahane okudum yahu pes!
    MİM lere gelince çoğu zaman zaten birbirini ziyaret eden yorumlaşan ve linkleri değişmiş olan kişiler tarafından geldiği için mahsur görmüyorum. Ve daha yakından tanıyıp sıcak bir diyalog kurulması için olumlu buluyorum nacizane:)ve evet yazacak konu çıkması da hoş:)

    YanıtlaSil
  27. İpekbocegim ipekbebegim bende hala devam edio o asabi ruh hali..
    toparlayamiorum hersey boka mi sario ben mi bok cukuruna iniorum yavastan bilemedim gitti..

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...