16 Aralık 2010 Perşembe

Sevindirik mode on♥

Bu gece yemek sonrası koltukta elimde sesi kapalı tlf um (çevreye geçici rahatsızlık vermemek için:P) ve ben uyuyakalmışız..Hem de yok böyle bişey yorgun uykusuz değilim sözde ama saatlerce tv olan odada hem de (tık dese bişey uyanırım o yüzden uyuyamam çoğunlukla kanepede) ağzım açık uyumuşum, sanki taş taşıdın mübarek:D

O arada sürekli rüyamda kavga eden adamlar,koca bulmaya çalışan kızlar,aman  ne abuk rüyalar görüyorum kabus bir de bitmek bilmiyo çıldırıcam hani uyansam artık dersin bilirsin rüya olduğunu gözünü açamazsın aynen durum bu.
Kolum kanadım ağrımış vaziyette (annemin cümle öbeği eheh) bi uyandım ki annem canhıraş biçimde yaprak dökümü izlemekte.İnsan uyuyo burda dimi? O uyurken çıt çıkarsam drama bağlar hemen ama böcük bağlamaz(:
Hemen telefonuma baktım,açmazsam ölücek diye oyunuma baktım netten,sonra bloguma bi bakayım garibime dedim kii kumanda paneli bir açıldı "anaa yorum!!" ahaha bunu çok özlemişim yahu,sıfırdan başlamak hayatta korkutmaz beni ve bazen de bir amacınız yoktur kendiniz için yaparsınız ya bişeyleri.Blog yazmaya başlamam da böyle.Ama iyi ki yapmışım..
Aynen uzun uzun profilime tıkıştırıp anlattığım gibi,tutuklaşan dilim ve sms e vurunca abuklaşan uzun cümlelerimi sarf etmeye içimi dökmeye gelmiştim buraya ben:)
Her zaman hoşuma giden blogları takip ettim kısayollarıma ekleyip yorum yazma özürlüsü olsam da.
Blog yazdığım dönemlerde de yazmadığım zamanlarda da bu böyle.Tembelim evet:S
Ama geçen gün lolla da öyle bi keyiflendim ki ahahayt diye yorum yaptım:D
İşte o zamana kadar yapmadığıma pişman oldum desem yeridir ama ,özellikle blogum yokken hani evin olmaz otelde kalırsın anonim yorum yapmak bana öyle bi his uyandırıyodu nedense (bahaneye de bak).
Hemen iade-i ziyarete gelen lolla öyle tatlı ve içten karşıladı ki beni ne olduğumu şaşırdım:)
Neyse ben bu akşam uyku sersemi ve mest biçimde yorumları hede hödö diye sırıtarak onaylarken bir baktım sayfama birkaç arkadaş daha misafir olmuş.
Hani benim bir çabam olmuyo ya,okuyan bi kul olmayacağına o kadar eminim ki kalıbımı basarım yani hihih:)
Hatta izlediğim blogları bu yüzden gizledim aman beni izlesinler diye ekledim sanmasınlar  yeni blogum dedim bi an,böyle de paranoyanın dibine vururm arada.Yanlış anlaşılma korkusundan ölücem bir gün.
Daha bu nedir ki?

Sonracığıma ben de hemen yeni  yorum yazan ya da izlemeye alan arkadaşlara tıkladım ,hepsi birbirinden güzel yazasım kaçtı nerdeyim ben dedim hatta ordan onların izlediklerine tıklarım genelde bir baktım güncellenen bloglarda Ipekböceği~ yazıyor bir de avatarım ben saf saf aaa ekleyince böyle mi görünüyo niye ki diye (uyku sersemliğim başıma vurmuş) tıkladım ama yeni sekmede. Sonra sıra geldi bir baktım aaaaaaaa LoLLa nın blogu bu!!
Ama ama ben burda napıyorum ehehe:)
Kanatlandım uçuyorum ne diyeceğimi bilemiyorum inanılmaz bir süpriz oldu benim için.Bir insan ancak bu kadar samimi,bu kadar özgüvenli,bu kadar tatlı olabilir:*
Saatlerdir bu yazıyı yazmaya çalışıyorum, bugün çok güzel geçti,bu da  tatlı oldu üzerine adeta,
hep bu devir diye başlarlar ya söze,iyi ki varsınız LoLLa ve benzeri arkadaşlar,çok teşekkür ederim.
Çok utandım yazma hevesim 3-4 post sonra biter diyodum ama içim coştu resmen:)

Öhömm madem Saba yı seviyomuş blogusu da varmış lollamın bu konuda (ki ben acaip gıcık oluyorum kadına) ben de kaç gündür ona mı versem kendim mi koysam hediye diye bilemediğim videoyu paylaşayım hemencik:p
Görünce koptum resmen ve her gün izliyorum nerdeyse doyamadım hahahyt buyrun:
Timsah.com


7 yorum:

  1. GÜZEL bir başlangıç yaptım,bundan böyle nasılsa beraberiz..:))

    YanıtlaSil
  2. Çok tşk eksik olmayın ben de aynen izlemedeyim;)

    YanıtlaSil
  3. İyiki yeniden aramıza dönmüşsünüz. Tv karşısında koltukda bende çok uyurum hemde en keyifli uykumdan.. Videoayada gülmekten kırılım :D sabah sabah iyi geldi. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Video acaip bir antidepresan zaten arada gelip izle derim ben:D

    çok teşekkür ederim bloguna bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
  5. ahauahsuasbaua seni yerim adiye bak videoyu yapistirmis ahaushaa super guldum yaa aushauaha yarappim :)))))
    bide yazmissin ya anne yaprak dokumu izlerken ".İnsan uyuyo burda dimi?" ahaushaua nasi guldum bildigin anirdim gulerken ahhaahahahah allaaaam ne tatlisin yeaaa
    ihiihhii ne demek en bayildigim bloglara aklima estikce cosup yaziorum yaaa negzel baksanaaağğğğ diye .)

    taaam gittim .)

    gelicem .)

    loy ;)

    YanıtlaSil
  6. süpersin lollam ya resmen kocaman bi grubun içinde buldum kendimi aynen yeni bi okulda yeni bi sınıfa girmiş gibiyim eheheh:D bu kadar kafa dengi arkadaşlar olduğunu bilsem daha önce kaydımı yaptırıdım ehehe:))

    YanıtlaSil
  7. eheueh utandim ben gene hiihhi ayyyy .)
    loyyyyy
    operimmmmm .)

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...