24 Aralık 2010 Cuma

2.Mim



Anılarımız ve anılarımızın eşyalarımıza yüklediği anlamlar.

Çok ayıp oldu beklettiğim için özür diliyorum önce. Sevgili Crazywomen beni mimlemişti.
Günlerdir düşünüyorum ama ne yazık ki bana geçmişi anımsatan,bir öyküsü olan hiçbir obje yok.
Ama gördüğümde bana sevdiğim birilerini anımsatan objeler var.
Şarkılar var:)

Sadece gördüğümde alındıkları günü anımsatan bebeklerim var,beni çok mutlu eden.
Babamın çok istiyorum diye gümrükten getirttiği plaklı bi bebeğim var mesela,emziği ağzından çıkartınca ağlayan kolları bacakları yumuşak var bir de.. Babamı anımsatanları anlatmıyım hüzün olmasın bu kez.
Ve en çok sevdiğim zenci bebeğim..oyuncak kolleksiyonuna asla el sürdürtmeyen bir prof. teyzem vardı beni bambaşka severdi ve esirgemezdi benden. Çocuğu yoktu. Bir çok ülke dolaşmıştı her birini birinden almıştı.ama özellikle zenci bebeğin onda bir anısı vardı sanırım.Onu bambaşka yerlerde tutardı ben de çekinirdim istemeye..
 Hep pembe panter oyuncağını verirdi kocaman,onun çeşit çeşit elbiseleri vardı giydirip çıkarıtr saatlerce oynardık:) ve hiç istemezdim verilen dışında içim gitse de başka oyuncak.
O kadar akıllı cici bi çocuktum ki^^
Ve 1-2 gün onda kalmıştım. Bütün gün bana yemekler yaptı, kitaplar okudu,Nuh un gemisini defalarca okudu,bir yehova şahidiydi çünkü.Bilgi için link vericektim ama vermiyim..
Beni nasıl ağırladı nasıl bütün oyuncaklarla birlikte oynadık giderken birini seçmemi istedi.Ben hiçbirini seçmedim,zenci bebeği isterdim ama söyleyemedim.
Teşekkür ettim beni öptü ve ağlamaklı oldu ben giderken..

Birkaç gün sonra eve geldiğimde zenci bebeği yatağımın üzerinde buldum.Hala şaşarım nasıl kıydığına ne düşündüğüne..
O sevincimi anlatamam nasıl sarılıp çığlıklar atmıştım:) 

yazıdibi not:benim de bebek kolleksiyonum var çok kıymetliler benim için eheh:))

Şimdi Lolla beklemede:p ona paslıyorum sanırım diğer arkadaşlarım bu konuda mimlendi,eğer mimlenmemişse Asahara ya da yolluyorum öpücüklerimle:*

3 yorum:

  1. Bu mim bloggerlar arası dostluğu pekiştirdi kim çıkardı acaba ilk tarihini incelemek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Ben de aynı fikirdeyim,hem birbirlerinin farklı yönlerini daha iyi tanımanızı da sağlıyor.Bu arada hoşgeldiniz,siz de katılırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. İpekböceğim zevkle kalbul ettim mimi. Meğer benimde ne çok anlatacaklarım varmış :) Biri bana sus artık demeden kestim yine kendi yazımı :)

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...