10 Ocak 2011 Pazartesi

Yeteneksizsiniz Türkiye,Tahammülsüzsünüz insanlar!(Aref olan anlar)

Hiç sevmediğim ve izlemediğim ayrıca başarısız bulduğum Yeteneksiz-sin Türkiyem de tahammül edebilirsem ya da evden biri açmışsa birkaç bişey görüp "amanın bu da ne nihahaha" demişliğim var itiraf ediyorum.Hiçbirini yermek,yerden alıp duvara vurmak aklıma gelmedi ama bugüne kadar:)
E birincisi hakkım yok hoşlanmadığım, tiksindiğim bazı şeyleri yazar içimi dökerim belki ama kişisel saldırı yapmamaya özen göstermek gerekmez mi?Yanlış mı düşünüyorum?
Valla nefret ettiğim, beğenmediğim,çirkin veya başarısız bulduklarımı yazsam bloglar yetmez.Zor beğenen milletiz napalım.
Ama paylaşılan bu mu olmalı ki..

Bu cumartesi gecesi  diziler arası zaplarken iranlı pekte hoş bi çocuk çıktı ve ortalığı toz duman etti.Ertesi gün heryerde konuşuluyomuş meğer videosunu youtube gezinirken tesadüfen gördüm yeniden zevkle izledim.Favorime de ekledim.Buraya koymak aklıma gelmemişti.
Ama ne çekti dikkatimi biliyomusnuz? Yorumlar! Yorum yapmaktan yorulmayan,her şeye gidip kin kusan bi kitle var bilirsiniz.Be ey ahali bi nefes alın yahu,her şeye de yapmayın bu kadar olmaz ki yazık parmakcıklarınıza:p
Yaptığı ilizyon sonuçta zaten bir show bu ,e beğenmeyenler de olacak olmaz mı doğal, ama aklıevvel bir dünya insan nerdeyse yerin dibine sokmuşlar youtube yorumları ve facebookta (her zamanki tahammülsüzlük)
Hem beni eleştirmeyin diye çemkirmekten helak olursunuz hem sadece gösteri yapan ve aşırı ilgi çeken birine bir gecede düşman olur kıskançlıktan telef olursunuz.Yaksaydınız bari:)
Yaslanın arkanıza izleyin eğlenin alkışlayın veya amaaan deyip geçin.Çözmeye çalışıp mantıklı açıklamasını yapmaya çalışanlara güldüm en çok:)) E eğitimi var metodları var elbette. Harry Potter mi bu?
Tamam facebook ta beğenmeyin, tv de ya da çalıştığı yerde izlemeyin (eğitim almış ve zaten sahne alıyormuş çocuk,yarışmadan önce dikkatinizi çekerim) ama pislik atmayın aşşağılamayın be ya çok komik oluyosunuz ahah ne zamandır gülmemiştim bu hasetliği gördüğüm anki kadar..Ama sayenizde şöhreti tavan yapıcak o kesin.Ben bile kötü yorumları görünce aratım şöyle bi:p

Çocuk zaten perfspottaki profilinde hakkımda kısmında "vakti zamanında" demiş ki(ya da alıntı yapmış bir başka ilizyonistten anlayamadım ama belli ki fikri bu):
Ben aslında sahnede Bir yanılsama sanatı icra eden bir illüzyonist, yaşamımda ise gerçek bir SİHİRBAZIM, çünkü sahnede yaptığım herşey sanal, yaşarken yaptığımız herşey ise gerçek, yaptığımız her dönüşüm gerçek, ağacı kağıda ve kitaba çeviriyoruz veye kumdan telefon ve bilgisayarlar meydana getiriyoruz. Yaşamımızda yaptığımız üretimler bir yanılsama değil gerçek oysa sahne tamamen hayal.




2 yorum:

  1. sanki yaptigi isin kimse farkinda degilmiste sadece bu akilli yorumcular sahte yaptigini anlamis gibi insani mal yerine koyup, aciklama yapiyorlar ya o hos ,guluyorum sadece!
    dedigin programida bence daha fazla izle dogal tiyatro cok komik oluyor :))

    YanıtlaSil
  2. enk, aynen dün buna isyan ettim ben de yahu:) sanki "aman allahım nasıl da çözdün ben de zihnimi okuyo büyülendim sanmıştım" dicem,yani o derece safım iyi ki uyandırdınız ahahahah:))) ego dene şey var ya maskara eder adamı:p

    ben açınca hep sinir bozucu tipler denk geliyo ama izlicez bakalım:)

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...