18 Ocak 2011 Salı

Bir pazar günü..


Evet dün zorla kendimi dışarı sürükledim,evde kalmak istemiyorum  kimse o halimi farketsin istemiyorum da..
Öldürmek istediğiniz oluyor mu  size "nasılsın?" dedikleri için hiç birilerini? öyle zamanlarınızda ama.O yüzden arkadaşlarımla iletişime de geçmedim.
Bir kot bir çizme sokağa attım kendimi.Yağmur da vardı, yürüdüm..mp3 kulağımda ellerim cebimde,atkımı sardım upuzun,kapşonumu taktım, çantamda şemsiyem vardı ama açmadım..saatlerce soğuk havayı içime çekerek yorulana kadar ama koşuşturmadan yürüdüm uzun uzun  ve düşündüm.. her üzülüp dert ettiğim şey gerçek mi, o kadar kafamda yer etmeyi hak ediyor mu? benim kadar kale alıp üzülen var mı aynı konuyu mesela?
Bu beden ve ruh bana lazım değil mi artık ki bu kadar hor kullanıyorum...
Evet "önce ben" demeyi öğrenmelisin ,ki ancak o zaman etrafındakileri de mutlu edebilirsin derler ya ben buna hiç inanmamış ve uygulayamamış biri olsam da,bunu yapanlara kızmamaya karar verdim bu bir yapı meselesi:) Farklı kararlar da aldım aslında..bir daha asla diye başlayan..
Ben kırılınca kolay toplayamıyorum kendimi bu gerçek,en mutlu anımda aklıma gelip o an ı yaşamama engel oluyo bu ve bazen de karşımdakinin yüzüne vurmama sebep oluyo..bu hoş değil biliyorum bana yakışmıyo..yeni bir şans,hoşgörü denen şeyler hayatımızdan tamamen atılmalı mı?

Sonra dere tepe şeyler düşünmeye çalıştım,saçlarımı kestirsem mi, vitrinlere baksam mı,yeni bi çanta alsam mı,artık en platininden sarışın mı olsam(o zaman aptala yatabilirim:p), lens kullanmıyorum epeydir alsam mı acaba:p gerçi beynim dikiş tutmuyo gene başa dönüyo habire irtibat kopuyo en son ne düşündüğümü unutuyorm  ama izin vermemek için elimden geleni yaptım.
Çünkü inanın siz kendinizi tedavi edemezseniz hiçkimse edemez,yaralarınızı sarmazsanız açık kalır sürekli kanatırlar. Ha bana özel bi durum yok,herkes yaşıyo aynı duyguları,farklı olayları,bazen çaresizliği ama
insana dair şeyler şükür bu halimize.
Eve dönerken arkadaşım aradı güzel bir yerdeydi gittim hiç düşünmeden, hem de bu pejmürde halimle, dinlendim iyi geldi.epey kaldık evin yolunu zor bulduk:p (abartmıyım erkendi saat)

Bugün sıradan bi gündü pazar sendromunu atlattık neyse ki.
Şimdi uyudum uyandım,birkaç gündür uykum düzensiz ama ben düzene sokmayı bilirim:)
Kanepeye ayaklarımı toplayıp kareli battaniyemi örtünüp (ev sıcak olduğu halde) , tv izledim.Pc de zaman geçirmedim çok fazla,şimdi yazımı bitirip yatıcam umarım.
Matrax başlamış radyomu açtım kesinlikle kafamı dağıtmaya kararlıyım.
Hmm bu yanlış cümle oldu toplamaya.Onardım iyiym.
Kırıklarını aldırdım kalbiminnnn:))
Tek başıma onaramazdım 3.element te devredeydi bugün. Yarın ne olur bilinmez baktım ki yazmaya içimi dökmeye kalkışınca,bir gün dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum bir gün bulutların üzerinde gibi yumuşacık bakıyorum dünyaya:) dengesizmiyim neyim.Huzurlu değilim asla içim kımıl kımıl..tek sorun bu.

Bugün uzun zamandır dinlemediğim acısını çıkarana kadar dinlediğim bir müziği eklemek istiyorum lütfen altyazısını da okuyun..Terapi müziği işte bu,inanılmaz..

14 yorum:

  1. İpeğim soğuklarda gezinmiş umarımki kırıklar tamir olmuştur.Seni çok seviyorum minik cadı;)

    YanıtlaSil
  2. Bir sorunun mu var deseydi bana biri, herşey ya da hiç birşey. diye cevaplardım.
    1-Şu an hiç bir derdim yok gibi gibi.huzurlu da değilim ama huzursuzluğu hissedemiyorum mesele o.bu yüzden sorun 'hiçbirşey'.çünkü beni huzursuz yapan o hiçbirşeyden bir şeyler olacak.
    2-en ufak şeyleri de umursayarak üzülebilen bir insan olarak evet önce ben demeden yaşayan bi insan olarak diyebilrim ki yapı meselesi herkesi hoş görüp hoşgörüyü ve saygıyı yok etmeden o yapıdan taviz vermeden yaraları kanatarak tedavi etmeden yaşamaya devam etmeli.her ufak şeyi hala sorun olarak görüyorsak o zaman da sorun herşey.saçmalamadan fazla son bi saçma soruyla iyi geceler demek istiyorum. herşey hiçbir şeyse hiçbirşey nedir ? herkes hiçkimseyse hiçkimse kim gibi? :)
    İyi geceler.

    YanıtlaSil
  3. Ahhh ipekböceğim. Emin ol senin yaşadıklarını herkes bir dönem yaşıyor. Bende o dönemlerdeyim şu an. Ya batacağım ya çıkacağım hesabı :) O yüzden dediğin gibi kişiyi tek iyileştirebilen yine sadece kendisi. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. İPEK BÖCÜĞÜM; GÜNAYDIN ! biliyor musun? böyle zaman zaman yapmaya devam et..bulunduğumuz enerji ağında bu günlerde kendimizi ve çevremizi ciddi ciddi irdeleyeceğimiz günlerdeyiz..vereceğimiz ciddi kararları bu 10 gün içinde almalıyız.değilse ciddi kararlarımızda erteleme yapama ve sürece bırakmak en doğrusu olacak..
    İÇ SESİ DİNLEMEK HER ZAMAN İNSANIN
    EN DOĞRUSUNU BULMASINI SAĞLAR..çok güzel yürüyüşlere ve yazmalara devam...:))

    YanıtlaSil
  5. ipeğimmm ne oldu sana kıyamam ne bu sıkıntı
    gelip geçicidir umarım kalıcı olmaz umarım kalıcısı çok yıpratıyor insanı bakınız;ben
    sakın kendini üzme hiç bişey için değmiyor inan
    zaman herşeyin ilacı derlerya
    ben inanmıyorum ama
    senin için zaman herşeyin ilacı olur umarım

    YanıtlaSil
  6. Günaydıın

    Crazy acaip bi kısırdöngüye girdim hamster gibi hissediyorum kendimi yaa:S iç sesim beni bir azdırıp bi sakinleştiriyo anlayacağın,evt yürüyüşe devam:)

    asahhara evet cnm farkındayım,umarım en hayırlı kararı alırsın kendin için senin +1 sorumluluğun da var,tşk

    YanıtlaSil
  7. eliifffff:D ben de ben de:**


    IL DIVILYO senin kadar karışık yazdım zaten son 3 postu aradığın cvplar yoksa çözememişim demektir:)
    1-aynen öyle derdim olmasa da ya olursa yı içimizde pusulandırıyoruz o yüzden de huzursuzuz,en azından ben.
    2-hiçbişey herşeydir yani hiçbişey diye bişey yok:D

    YanıtlaSil
  8. yalnızyakamoz ben de inanmam zaman sadece onunla O ACIYLA yaşamayı öğretiyo hepsi bu..

    YanıtlaSil
  9. ruhunda yaşadıklarını çok iyi yansıttığın için yazdıkların çok etkileyici.

    YanıtlaSil
  10. deepblueeagle ,çok teşekkür ederim gerçekten.Anlaşılmaz sanıyorum yazdıklarımı ben biliyomusun? Ama içimi döküyorm diye öylece de bırakıyorum..

    cümlelerimi uzun ve laf salatası görüp ne diyeceksen kısa cümle kur diyen sevdiklerim var biliyomusun:))

    YanıtlaSil
  11. bana uzun ve laf salatası gelmedi.
    gayet de etkileyici.
    ama hissetkilerin etkileyici. ne duyarlısın.

    YanıtlaSil
  12. Bazen bana ve beni çekenlere zarar veriyor bu aşırı hassaslık..ama elimde değil tabii.
    anlatabildiğime mutlu oldum sıkmadan,çok tşk.

    YanıtlaSil
  13. Kul sıkışmayınca hızır yetşmez imiş...

    YanıtlaSil
  14. Biraz kafa dağıtmak için sayfamdaki çizgime bir kritik yapmanızı isiyeceğim.

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...