10 Şubat 2012 Cuma

Off yani,cats öyle alınmaz tek taraflı böyle alınır

Bu sefer cevap vermeye gerek bile duymuyorum ,beklenen tarz tavır yani,ne beklenebilirdi ki,bir durup düşünmesi mi,susması mı nezaketle özür dilemesi mi, yoksa "bu son" dediği andan sonra ben hakaret etmemişken hakaret dolu bir sürü mention atmaması mı:))
Her olay insanların tanımadığımız yüzünü gösteriyor vesile olup,önce yorumda beni kıracak saçma şeyler yazdı yine de şakayla cvp verdim ama yorumu sildi, bu daha da üzdü ve sadece" sildin mi" dedim işte aşağıda var, dm ye gel açıkla lütfen dedim hatta,ama uluorta mahalle kavgasını tercih etmesine şaşırmadım.Genel çizgisi bu ,yazardı da hep şaka sanırdım.Geçimsizsen barınamazsın hiçbir yerde boşa dışlamıyorlar bazı insanları bunu anladım..Neyse hepsi bu gerisi açık zaten.
Yolu açık olsun herkesin. Hiçbir zaman şişirme bir arkadaş listem olmadı olamaz da
Varlığı bir şey katmayan birinin yokluğu tercihimdir.
Asla kimseye asla laf fln sokmam da yapmadım da, nefret ettiğim yazılar oluyo (YAZILARI DEĞİL YAZILAR,HER BLOG KASTETTİĞİM)  evet özellile küfür içerenler midemi bulandırır ama görmezden geliyorum her zaman..bana ne?ha öyle olsa 5 dk önce balım canım demezdi herhalde.
Nokta.

Ha şunu eklemeden geçemicem,anındayorum olayında yanımda oldu sonuna kadar ama ilk terso düştüğümüz an haklıymış dedi, hatalı olsan hele demek direk yüzüne vurucak yaran varsa tuz basıcak.dün ak dediğine bugün kara diyene ne kadar güvenilir ki neyse birini daha çözmüş olduk. Küfürlü blog yazısı kaydedildi ayrıca. Devam etsinler topluca dava edilince ciddi zengin olucam:p Kale almam bir arkadşın twitterda dediği gibi değmez!" üzülmene değmez" demek istedi, hiçkimse için. Ama gidip bana blog yazısı yazarlarsa da aptal gibi susmıcam herhalde hiçbir kusurum yokken!!
Herkes kim kimdir öğreniyo bu vesileyle ya napalım.1.etap ben daha yazmadan birdolu hakaret içeren twitler 2.etap koşturup blogta küfür, 3.etapta onu kaldırıp dramatize edilmiş bir yazı ama aslında çamur atmaya devam bu sefer +3 kişiyle.Mağdur ya da haksızlığa uğramış süsü verilmiş,helal! Ne dedikodu kaynatırım ne kulis yaparım, ne tanırım ne de zamanım ne enerjim var çocuklarla oyun oynayacak üzgünüm.."Hadi bana yorum yazın pamuklara sarın" diyecek samimiyetimde yok kimseyle maillerde vs yapmam da.Kafamı netten kaldırmayan asosyal biri değilim uğraşamam. yapması gereken bi ton iş ,ders,temizlik vs vs varken bunu yapanlara acıyorum.7/24 pc başında hayatı kaçırıyosunuz..Ben açıyorum bir blogu okumam saatler alıyo işlerim yüzünden.Yazmam keza aynen.O yüzden cvp yetiştiremem.
En kötüsü kırgınım..en çok  kendime. İzin verdiğim için.
Dipsos:Bu arada boranın attığı mesaj tamamen tesadüf polemiklere girecek biri değil asla gördüğüm kadarıyla.Cuk oturdu rt ledim. Yazdığım isimsiz her yorumu alınmış zaten sağolsun..
Allah a havale ediyorum artık söz bitti.

7 yorum:

  1. Kendi adıma özür dilerim. Hiç yaşanmamış olmasını dilerdim ama yaşandı. Bundan sonra ki blog hayatında başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Bugün ben seni hiç tanımadığımı anladım ya da bilmediğim bir yüzünü gördüm,oysa kardeşim gibi görüyordum ve asla laf sokmadım da sana:(
    Blogunda 2 kere post yazdın tek yanlı ve orda beni hiç tanımayanlar olayı bilmeyenler yargılıyo bu adil mi?
    O kadar üzgünüm ki şimdi ne desem ters anlayıp yine kendine çevirmeni istemiyorm.Ama teşekkür ederim bunu da beklemiyodum.Yayınlamasam haksızlık olurdu sana.Savundugum değerlerin arkasındayım her zaman.
    Ben hiç istemezdim bunları görmek yaşamak. Büyüdükçe bu hırçınlığın durulacak ama o zaman kırdığın kalpleri hatırlayıp üzüleceksin küçük kardeşim. İyi şanslar sana da.

    YanıtlaSil
  3. Ben blogumda defalarca bu ani çıkışlarımdan rahatsız olduğumu belirttim, ben böyleyim bundan mutlu da değilim. Bu tavırlarımdan bazen kendimde rahatsızım üstelik.

    İnsanları çok kolay harcarım, sonra hemen arkasından üzülürüm. Hatalıysam gider özür dilerim, haklıysam burnumdan kıl aldırmam. Ama bu olay nasıl oldu, ne bitti anlamadım bile. ki uykudan kalkalı 10 dakika falan olmuştu, sabah sinirlerim de ayrıca meşhurdur...

    Blogumda ki ilk yazım konusunda haklı olabilirsin, ama ikinci yazımın yorum kısımlarında da olayı ipek böceğinin blogundan da okuyabilirsiniz dedim. Kendimi haklı çıkarmak gibi bi durumum da yok...

    Dediğim gibi kırdıysam özür dilerim sadece. Polemikler içinde olduğum zamanlar da kendimi iyi hissetmiyorum ki büyük ihtimal sen de benim gibisin şu an.

    YanıtlaSil
  4. Biliyorum üzüldüğünü, ben de senden farksızım neye uğradığımı şaşırdım resmen.
    Benim adımın yanında (Başkalarının da gerçekleri olabileceğini gösterdiği için)demişsin iyiye yoramadım o an ama aynen öyle.
    Öfke kontrolü için yardım almayı denesen kendin için? Yıprandığına eminim iş işten geçmiş oluyo ne yazık ki.İşte verdiler veriştirdiler bana önyargıyla.Sen haksızlığa uğramış mağdurmuşsun gibi yazmışsın ben yazamam bile bu biçimde. Neyse olan oldu.
    Polemik olacak bi durum yoktu zaten ,burda kapansın bu konu:(

    YanıtlaSil
  5. "Bu olay olmasaydı da içinden geçnler belliymiş. Blogumda küfür etmem, ya da yazdığım bazı şeyler hep bi şekilde onu rahatsız etmiş." ha? bu savunman mı:S
    Özrü kabahatınden büyük derler ya.
    Ben bu konudan genel olarak hoşlanmadığımı milyon kere yazdım.Küfürle başlayan yazılarına tek yorum yazmadım.Küfreden birine nefretmi beslemem demek bu? Ya da bana yok yere ettiğin küfürleri sen bunu bilmeden bile HAKETMİŞ mi oluyorum?
    Yorumlarıma bak deyince bir an inanmıştım samimiyetine,çok yazık. Görünen o ki yaşım kaç olursa olsun bende bu saflık varken çok yıkılıcam daha.

    YanıtlaSil
  6. Belki bir yanlis anlasilma vardir. Iki iyi blogger arkadasisiniz anladigim kadariyla eminim bir yanlis anlama sözkonusu, zaten missbonne diyor kendime hakim olamiyorum diyor yazisindada sonrada pismanlik duyuyor. Aslinda bu bendede var ben sahsen kendim icin konusuyorum ben cok akresiv birisiyim bazen yanlis anlar ve yanlis bir seyler yazarim ama sonra pisman olurum bu huy bazi insanda var. Ama neyse yinede hayat cok kisa birbirimizi kirmayalim sanal hayatta bile olsa.

    Sevgiler :)))

    YanıtlaSil
  7. *****
    "ne de zamanım ne enerjim var çocuklarla oyun oynayacak üzgünüm.."yazmışım açıkça bak ufaklık,okuduklarını anlamamışsın ama yazık:D
    neysee yorumunu kale almadığımdan yayınlamaya değer bulmadım muhatabım olamaz kimse ben istemessem.artı jetonun çok geç düşüyor olmalı olayın üstünden yıl geçti:p dahil olman gereken bi taraf yok.?
    O ne notunda "kibarca" mı demişsin sanki? hahahah çok güldürdün cnm:)

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...