21 Şubat 2012 Salı

5 soruluk mini mim



Aradia ve Muzurella beni mimlemiş,kolumu kımıldatmak istemediğim tadımın hepten kaçık olduğu bu günlerde ancak mim yazabiliyorum zaten. Umarım ruh halim yansımaz cevaplara:)

1) En sevdiğin şeyler nelerdir? Nelerden hoşlanırsın?
Klasik olucak ama müziksiz olmaz, yeni birçok şarkı grup vs keşfettim diyebilirim,kitap okumayı çok seviyorum sayfalarına dokunup koklayarak, yazarım yayınlamasam da kendim için bazen içimi dökerim, bunu kendimi bildim bileli yaparım..Yürüyüşe çıkmayı çok severim mp3 kulağımda tek başıma uzun uzun..Mutfağımı severim yemek yaparım yeni şeyler denerim terapidir benim için aynı zamanda.
Ve birini düşündüğüm an seslenmişim gibi beni aramasını seviyorum..uzun uzun konuşmayı kulaklık takıp bişiler yapınca bi rahat dur diye azarlanmayı:) Ve çikolatayı çok severim..kahve eşliğinde olursa özellikle.

2)Bilgisayarda vaktini neler yaparak geçirirsin?
Oyunlarım var zaman zaman hastalık derecesinde takıp bazen yüzüne bakmadığım, sosyal medyayı izliyoruz elimiz mahkum, blogum var yazasım varsa yazarım, izlediğim bloglar var okurum mutlaka..Görsellere bakarım depolarım blogum için ya da salt kendim için.Her şey için internetteyim ben yemek tarifi,saç bakımı(mesela), şifalı bişeyler o an aklıma takılan bi soru, genel kültür amaçlı derin araştırmalar yapıyorum bazen de. Mesela dinler hakkında.Aynı şeyi birçok farklı kaynaktan okumak kafa karıştırsa da zaman zaman..en kapsamlı kaynak internet. Ve bol bol film izlerim.

3)En sevdiğin filmler nelerdir? İzlediğin ve hafızanda kalan veya kesinlikle izleyin dediğiniz filmler nelerdir?
Hachiko, Gölgesizler, Mr. Nobody,Yeşilyol,İncir reçeli,Prensesin uykusu,Özgürlük yolu(into the wild)  ilk aklıma geldi. Blogumun sidebar kısmına not alıyorum bazen de.neşeli bir filmse aradığınız Çalgı çengi ve 7kocalı hürmüz en çok güldürenlerdi. Bunları kesin izleyin derim.Cinnet.öteki dünya,şeytan çarpması,exam son izlediklerimden.

4) Şu sıralar almak istediğiniz şeylerin listesini yapsanız bunlar neler olur?
Çeyiz listeleri yapıyorum bu ara:p  Valla sadece bir telefon var almak istediğim acil de değil.

5) Şu sıralar en çok dinlediğiniz şarkılar nelerdir? 3 tane.
Sanırım uzuun bir süre daha değişmeyecek bu üç şarkı benim için. Mutlaka dinleyin ve izleyin ama linkleriyle veriyorum
Pain in any language
Give Us A Little Love
Нежность-Machete


Ben de Galiz i , Aryam ve Elmyra mı ve yapmamış olan arkadaşlarımı mimlemiş olayın aynı kişileri mimliyoruz hep çünkü:)

6 yorum:

  1. Öncelikle resim çok ama çok güzel:)
    Şarkıları da dinleme listeme aldım:)

    YanıtlaSil
  2. Kontrole geldin hemen di mi:)
    Ben de çok sevdim resmi,sakla bi yazında kullanırsın sen de cnm,şarkıları mutlaka dinlemelisin daha önce indirme linklerini de vermiştim az aşağılarda

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ededim, blogunuzda adımın geçmesi beni mutlu etti, sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum, başarılarınızın artmasını, biricik elmyranın biran önce gelmesini dilerim. Birde bu bloğun temasını nasıl değiştire bilirim bir sürü tema var ama hazır editör olunca beceremiyorum, world press olsa olurdu ama değil biraz ipucu verirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim,çok teşekkürler.
    Hazır temaları kullanmak ve zevkinize göre uyarlamak daha basit aslında tasarımdan. Olmazsa bulun bir tema netten (sidebarımda site linkleri var mesela) yardımcı oluruz.

    YanıtlaSil
  5. igrenc bu film prensesin uykusu. ölüyordum filmi izlerken can sikintisindan.

    YanıtlaSil
  6. ben bir ara farmville oyununa takmistim Allahim simdi düsünüyorumda ne kadar bos zaman harciyormusum ya ben deliymisim gercekten bütün zamanimi o bos sacma sapan oyun icin harciyormusum.

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...