18 Ocak 2012 Çarşamba

Gelmeyen yolcunuz oldu mu hiç?


Şimdi,ben yıllardır  çeşitli yollarla seyahat ederim herkes gibi. Çok gezen tozan biri değilim ailece değiliz sanırım kaldı ki genelde kendi özel aracımızla gittiğimiz için olsa gerek diğer ulaşım yolları konusunda beceriksizliğim ayyuka çıkıyo.
Annem turlara katılır gezer crazywomen a vericem sonunda gezsinler beraber hatta.9
Ama ben şehir içi gezemeyen bi yapıdayım. Kendi arabam varken aman şimdi yolları karıştırırsam,çıkmaz sokağa girersem,sıkıştırırlarsa, yağmur yağıyo yollar kaygan(çok sürat yapıyorum ya), vs zaten yakın kıl tüy derken varlık içinde yokluk çektirirm kendime inatla.
Yazın ise kendi aracımızla gitmeyeceksek tatile giderken rahatlıkla önce rezervasyon yaptırırım telefonla sonra terminale gder biletimi alırım. Önce online siteden ayırtırım bileti çünkü hangi koltuk boş bayan yanı mı vs çok rahat seçebiliyosunuz. Kredi kartı nette kullanmadığım için hemen tlf ederim ve sitede gördüm şu sefer şu koltuk boş ama ayrtamadım siz halledebilirmisiniz dediğim an özellikle reklam da yapabilirim Pamukkale Turizm hemen yardımcı olur tam istediğim koltukları rezerve eder en geç su gün şu saate almanız gerek der ve ben gider terminalden alırım.Bu kadar basit ve net.

Amaa bi adım İstanbul a gidicem altı üstü, hani atlasam Yalovaya gitsem ordan mutlaka ya otobüs ya feribot bulur damlarım amaa full hafta telefon kavgası -aldın mı bilet hayatım? -almadım terminalden alıcam perşembe hobaaa kavga!!
Tam bir haftaa. Meğersem -aldım ben bilet desem suscakmış ne bileyim illa her haltı doğrı söylicem ya şu yalan dünyada bi ben doğru olsam nolcak herşey eğriyken acaba?

Öte yandan bana ısrarla illa terminalden alıp beni sinir edicen dimi heryerde şubeleri var gidip hemen alırsın olur biter diye beni boğan kişiye aldanıp bizim ordaki büroya telefon ettim bu akşam eve dönerken alıcam bileti ayırırmısınız yok efendim 444 cart curttan rezerrvasyon yapılıyo hanfendi. O zaman sen ne demeye ordasın kalas!!
Gidip alırsam gönlü olursa yardımcı olucak herhalde internette koltuk numarasını bayan yanı olduğunu görerek yer ayırtıyorum ben orda sıkıntı çekmek zorundamıyım? sefer ve koltuk numarasını veriyorum daha ne yapıcam Pamukkale yardımcı oluyor ama üstüne basa basa söylüyorum Kamil koç olmadı. Bu da onlara kapak olsun.😂
Gidip terminalde aldım bilet başka firmadan ben de.
........................

Ama yine gidemedim o da ayrı mesele..:(
Günlerce hazırlandım, son iki gün inanılmaz bir koşturmaca içinde geçti, uykusuz geceler geçirdim hayatımda ilk defa sakinleştirici kullandım daha sersem etti..
Ama ne oldu? Pause a basılmış gibi dondu her şey bir anda.
Ona girersem çıkamam oysa bu yazıya cuma gündüz başlamıştım bu akşam İstanbul yolcusuyum diye bitecekti..zamanım olmadı..
Döndüğümde büyük ihtimalle bir kucak resim ve anıyla gelmiş olacaktım neler anlatacaktım Allah bilir. Belki de gittiğime pişman dönücektim,çok üzülecektim.. Bilinmez ki artık..
Bloguma da yalancı çıkacakmışım..ona bilee :/ Düştüğüm duruma bak..
Hayatımda ilk defa ..o kadar üzüldüm ve üzdüm ki tarif yok.
Sebep vardı biçoktu..ama neden deyince söyleyemem anlatamam..
Çok istersiniz ya bişeyi, bekler bekler vazgeçersiniz hani çok açken yemek bekler bekler gelen yemek sizi doyurmayacak ya da istediğiniz gibi olmayacak korkusu sarar iyice yemeden kalkıp gidersiniz..neyse saçmalıyorum..anlatamam imkansız çünkü hiçbir tasvir uymayacak buna.

Ve ben hep bunu yapıyorum aslında (saçmalamayı)

11 yorum:

  1. VER WALLA ! ALIRIM ANNENİ AYLARCA ayrı kalırsın..21 günde zor buldum Türkiye nin yolunu.. gezeriz de senin de için gider bak..:))

    YanıtlaSil
  2. Çok isteyince olmaz derler ya..benim de hep başıma gelir böyle şeyler..neyi çok istesem mutlak bir şeyler ters gider, umudu keser, vaz geçerim sonra bir bakmışım hiç beklemediğim şekilde önüme düşer.. belki bunların da vardır bir hikmeti bizim şu an bilemediğimiz..üzme canını..hem istanbul kaçmıyor tam tersine büyüye büyüye her yere yakınlaşıyor..
    ayrıca hiç de saçmalamıyorsun..eğer saçmalıyorsan demek ben de saçmalayanlardanım.

    YanıtlaSil
  3. kötü bir durum:(
    gidemeyenin yerinde olmak istemezdim!
    bekleyenin yerinde...hiç ama hiç olmak istemezdim!

    YanıtlaSil
  4. crazywoman almam geri bak 1 ay :D


    dayatılanlarla yaşamak aynen böyle ne çok istesem olmaz bıraktım kendimi inancım zayıfladı artık:(

    cep aynası..aynen öyle ve bunu ben yaptım hala inanamıyorum:(

    YanıtlaSil
  5. canım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim :)
    Hersey kısmet diyorum ve herseyde bi hayır vardır :P
    o yüzden sormuyorum :P hayırlsıı olsun diyorum her halukarda sen mutlu ol ♥

    YanıtlaSil
  6. esse umarım bitanem,umarım her şey iyi olur

    YanıtlaSil
  7. inanılmaz beğendim crazywoman hahha, başarılar tekrar, takibimdedir blogun:D

    YanıtlaSil
  8. mavimetropol crazywoman derken? :))
    çok teşekkür ederim hoşgeldin

    YanıtlaSil
  9. gitmemen gerekiyormuş! böyle düşünmelisin. gitmemen şu an bilemesek de sebebini daha iyiymiş!
    :)

    YanıtlaSil
  10. 7.Oda senin bakışın bile bambaşka her olaya:) umarın hayırlısı böyleymiş diyebilirim bir gün ya da telafi edebilirim kırdığımı..kimbilir.

    YanıtlaSil
  11. ne diyebilirim ki... belki de "her işte bi hayır vardır" yerinde olur bu durumda...

    hazırlandığım, karar verdiğim ve heveslendiğim bir şeyi gerçekleştirememek... resmen karın ağrısı!

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...