18 Ocak 2012 Çarşamba

Anında yoruma anında cevap

 Şimdi, size canımı sıkan bi olay anlatıp sonra yeteri kadar kalınca silicem sayfamı bu tarz şeyler için kullanmıyorum ben bir amacım var çünkü..sadece içimde tuttuklarımdan biraz olsun kurtulabilmek.
Önce arada bahsettiklerimi tekrarlamam gerek sanırım:
Beni bilirsiniz takipçi toplamak için gidip önüme gelen bloğa yorum yazmam,twitter da cik ciklemem,
face te kapınıza dayanıp sende beni beğen hadii demem..izleyeni izlemek gibi bir zorunluluk hissetmem.İçten bulduğum beğendiğim önce beni keşfetmiş olsun olmasın izlerim.
Zaten çok zamanım olmuyor malesef.
Sürekli izlediğim okuduğum bloglara yorum dahi yazamıyorum çoğu zaman.
Zamanla twitter ve facebook zorunluluk hali alınca açtım ayak uydurmak adına çağa. Yani aslen sadece ordan izlemek isteyenler için açıldı yazı girince otomatik düşüyor hepsi ve tek amacı bu.
Malum herkesin blogu yok.
Birkaç ta arkadaşım var arada konuştuğum nadiren bundan ibarettir,zaman kaybı görüyorum başında bekleyecek halim yok sonuçta.Ben çok zaman geçirmiyorum twitter veya face te yazımı bloguma yazar çıkarım.. takipçi sayısına takılmam bunlar şişirmeyse bişey ifade etmiyo bana.Çoğu da böyle ne yazık ki bakıyosunuz bir nitelik yok ama izleyici sayısı uçmuş yok böyle bişey:) Pc açıksa tweetdeck açıktır arada bakarım.tt lere bakarım bazen de.keyfim isterse yazarım bişiler. Bu kadar. Bu kısım ayrı:)
...
Geçen akşam tweetdeck açıktı bir mention geldi
hih_webci Küfürbaz Haydo (şimdi değişip sansasyonorg olmuş yorum geldi ahaha)
@Ipekbocegii sendemı takıp ı bıraktın bea, 

 şaşırdım,hiç muhabbetim yok? usluba bak.."hiç almamış olabilirim kusura bakma" dedim
Bir baktım o da beni bırakmış yeni izlemeye alıyo.Çok mu lazım hiç değil. Başarısız niteliksiz bi sayfa neticede.Otomatik program koymuş ta sileni siliyomuş..bunda amaç ne ? düpedüz izleyeni izlerim saçmalığı.menfaat..pazarlık hatta.Neyse uzatmadım,kafam dolu zaten binbir sorunla kırmak istemedim de ama 2 hesabı var,birini izlerim dedim sayfaya ait olanı tercih ettim.Sohbet etmek istemediğim için açıkçası.Ve çıktım.
Onlar da facebook sayfa açmışlar ,beğen diye yazmış defalarca twitterda.. Sayfamın ismiyle beğendim ben de,tekrarlandı bu sayısız kere hala,beğendim ok dediğim halde ki gidip beğenmek zorundamıyım blogu izliyosam yeterli geliyo belki de, ha samimi arkadaşım olur davet edebilir gider beğenirim destek olurum da..Ama bu ne alaka?
Ve bu baskıyı herkese yapıyo inanmayan gidip twitter hesabına baksın, baktım benim facebook sayfama kocaman reklamını yapmış "ben beğendim sen beğenmedin mi" yazmış,ki mentionları da silerim ben bu tarz şeyleri de  sadece güncellemeler ve benim son yazdıklarım görünsün sayfa kirliliği oluşmasın diye..
Yine sabırla bak  kontrol et ama siz benim sayfamı beğenmemişsiniz bile dedim.Hani o zaman neden sürekli söylüyosun manasında.Sayfa ismiyle beğenmek önemli olan. Bu sefer ben kendi adımla beğendim senin adın neydi görünmüyo dedi, e günlerce ipekböceği(yani sayfa adım) beğenmemiş demiyomuydun ben kimliğimi kullanmak istemiyo olamazmıyım? Bu arada sayfa twitterı ve özel hesabın avatarları da aynı,ikisi aynı anda yazıyo kim ne diyo belirsiz.Dedim farklı yapsanız biriniz cevap nereye vereceğimi şaşırdım resmen.Bu arada 2.bi arkadaşta kullanıyo siteye ait olanı tam kaos.
Görünce hatasını benim sayfamı beğenmiş ama yorumumu sayfasından silmiş güzelce,-ben onun reklamını silmediğim halde-sayfamı beğenilenlere eklemiş bana mention atmış.Yorum yap diye:S Anında karşılık!
Bugün sinirliyim özür dilerim dedi. Diğerini görmeden çıkmışım. Ben 7/24 pc başında değilim, işim var,bi evim var,yolda olmam gereken yemek yemem aileme zaman ayırmam gereken zaman dilimleri var işim gücüm amacım bu değil. Google da yazsında beni bulsunlar derdinde değilim:)) ama yazın ipekböceği kaçıncı sıradayım görün:p
Yemekten sonra baktım verdiği link boş..bak şuraya yorum yaz demiş sanırım sayfasında reklamımı yapmış görmemişim..İhtiyacım yok hitap ettiğimiz kitle apayrı.
Vay efendim sen misin mentionları silip yazdığı an görmeyen ,yememiş içmemiş koşa koşa gidip bana yazı döşenmiş hem de mahkemeye versem haklı çıkacağım terbiye sınırlarını aşan tarzda..mahalle ağzı tam.e adı üstünde küfürbaz baksanıza.Sen kimsin ne tanışıklığımız var ne kazık yedin de bana post yazarsın?
Kötü söz sahibine aittir kompleksli arkadaş. Bu arada site birkaç kişinin eseri yazık olmuş diğerlerinin emeklerine.Artık google a adını yazınca bu yazım çıkıcak mutlumusun:D
hih_webci denen ve kendini internet fenomeni sanan arkadaş kimsin nesin ki seni ayırd edicez diğer arkadaştan hiçbir samimiyetim yokken,yere göğe koyamıyodun dün beni?:) yine az önce bi bayana sende mi sildin yazmıştın o da izlemiyorum ki demiş gördük:D laf açma yolu bu dikkat!.
Kanun şöyle der özetle size de gerekebilir:
MADDE 125. - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur
Durduk yere yok tanımıyorum yok takibi bıraktım diye alenen hakaret küfür eden kişi,hazırdır bunlara.
TIKLAYIN DEVAM İÇİN--


Herkes görsün buyrun,bir de size yakışan yorum yapın yazmışlar iyi mi yorum kısmına, postlarda geçerli değil anlaşılan.
 bol bol gülün okuyup yazma konusunda son derece başarısız ayrıca gözden kaçmayacağı gibi,netten kalkıp bol kitap okumasını öneriyorum:
Alttaki yorumu yazdım yayınlanır mı bilmem polemiğe asla girmicem herkes bilsin istedim sadece ne hayalperest saçma insanlar var kendilerini nerde ne sanıyolar ve cürete bakın siz.
"ÖZEL SAYFAMDA ibrahim hamurcu nun sayfamda yaptığı yorumu,reklamı ve beğenimi silmedim ama o önce yapıp sonra silmiş bir de atarlı yazı mı yazmış bana aferin.teşekkür ederim.
Bunlar iki kişilermiş biri sorunlu.Aynı resmi kullanıyolardı 2 hesaptan aynı kişi de konuşuyo birini takibe aldım kızmış,e biriniz farklı resim kullansaydınız dedim kızmış sinirliyim özür dilerim yazdı bana hem de şu yaptığına bak.yorum yaz demiş görmemişim sayfamı beğenmeyi bırakmış silmiş bilmem ne.Kardeşim ben hayatımın en zor günlerini geçiriyorum face miş twitter mış boş işler sen samimiyetinle yaz yazını reklam fırlamasın dört bi yandan. Hitap ettiğin kişiler gelir bulur iki yorum yazar önemli olan güzel olan da budur.Beni izle izleme ne olucak zaten karşılık bekliyosan bu alışveriştir. Yazdığına uslubuna dikkat et haddini bil ayrıca."
 dedim,ister yayınlansın ister yayınlanmasın ama BARNEY nin yorumunu es geçmeyin bayıldım kısaca hadlerini bildirmiş zaten sağolsun varolsun^^
Ekleme: yayınlamamış tabii ki barney e cvp vermiş saçma sapan anlayan anladı diye:p Erkek dediğin arkadan konuşur madem (!) ben burdan cevabımı veririm.behey hadsiz,arkadandan iş çevirmek ne demek, ne gülücem yüzüne başarısızsın. gene de acıdık destek olduk nezaketen.ama bundan sonra direk bozucam insanları ben de bunu çıkardım bundan. Ben de saçma salak yorum yazarsa yayınlamıcam uzamasın güldük eğlendik yeterince.:))))
HALA GELİP GİDİP HAKARET EDİYO SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK İÇİN SAKLADIM HEPSİNİ BİLİNE.
SON DURUM: bana bi mesaj geldi "korkudan kaldırmış yazıyı. Hala erkeklik taslıyo. Sen ondan daha erkeksin. Daha korkusuz. Daha dobra" diye ve baktım bana beş dakika önce gelip küfür eden şahıs (bana yolladıklarını yayınlamadım o zaman silebilicekti çünkü) şimdi şunu yazmış,u dönüş mü deniyodu buna?
Burada da hakaret ve küfüre devam ettiği ve önceki sslerle suçu ispatlandığı için yukarıdaki kanunu daha da güçlendirdi sağolsun.

Yaa işte böyle BANA DEĞİLMİŞ MEĞERSEM..YERSEN :))

Bu şarkıyı da armağan edelim arkadaşa sözlerini hatmetsin HERKES HADDİNİ BİLECEK!

Bu arada ipekböceği adını bana çok sevdiğim insanlar taktı, gurur duyuyorum..hem yaşadığım yerle alakalı hem nedir ne temsil eder öğrenin öyle gelin:)
Kendine anlamlı bir nick bile bulamamış birinin ağzına anması ayrı bi traji komik:p

41 yorum:

  1. bu ınsanların işi gücü yok mu arkadaş? Bu ne hırs bu ne hastalık. Eskiden erkek kadın derdi kadın erkek. Ulan şimdi ıkisi de beğen diyor ıkisi de tıkla. Nereye gidiyoruz.bu adamın bi twiti Tv de okunmustur kesin o da kendini gündemi belirleyen yılın adamı kişisi ilan etmiştir. Yazık. Bunlara bi gün küçük çocukları baba diyecek ve bu beni çok düşündürüyor. Boşver takma kafana hiç. Böyle çıkar ilişkisi içinde olanlardan da en başında uzaklaş. Beğenme bile. Muhabbet bile etme.

    YanıtlaSil
  2. Dahada konuşup milleti kışkırtıp prim yapıcak aklınca herhalde:p
    Bu yazıyı gören bi daha uğrarsa yazık yani. bana hitap eden bişey yok sitede ayrıca.gene mahçup etmiyim dedim işte işim olmaz bırak muhabbeti.:)24 saat orda oldugu için bi kelime yaz saldırıyo.ben de anlamadım ne hırstır bu.

    YanıtlaSil
  3. ne zamandır yokuz hastane hastabe gezip silikon olaylarına girdik netede pek bakmaya fırsat bulamadık:)ipekböceğim cok afdersinde ben olsam girer bu adamın ağzına yüzüne sıçarım. neyse dur burdan sıçmıyım bı sayfasına gidiyim barney de koymuş lafı ama olsun silmediyse bizde bi cilasını cekelim:) sende ne takçan bu peze... neyse!!1

    YanıtlaSil
  4. Aryam meraktan ölüyorum nerdesiniz diye ya hastanedesiniz aklıma geldi ama,
    Bu olaya üzülmedim sinirlendim zaten ben de hadsiz hudutsuza o yüzden paylaştım hem de bi adım geri dursun okuyan. Hoş ben durdum da noldu:p

    YanıtlaSil
  5. hafiz ben simdi gugil amcaya danistim, ipekböcegi yazinca 4. sirada cikiyorsun, ipek böceği yazinca 7. sirada cikiyorsun ve blogun adresi olan ipeksi yazinca ilk sayfada cikmiyorsun baska bir blog cikiyor ipeksi-tatlar diye bir sey hatun bloglarindan yemek tarifi tatli tarifi ascilik olanindan hic hazzetmedim bugune kadar onun icin o bloga girip bakmadim. bu sirada ben yemek yapmasini beceremedigim icin yemek yapabilenlere karsi bu kadar kin besliyor olabilirim bak bu durum aklima simdi geldi.
    ben bu mevzunuzdan haberim yoktu, sadece bloglari gezerken ilginc gorduklerimi okuyorum ve o an nasil bir manyakliga burunmussem o sekilde cevap veriyordum. normalde bizim oralarda boyle konusan abilerimiz vardi, hepsi muhim adamlardi cinayet gibi suclardan omurlerimi cezaevinde yemis bulundugu doneminin kabadayi diye tabir edilen abilerizdi, simdi hepsi 70-80 yaslarindalar ve kendi yasitlari arasinda kime lakap isim sekilde sorarsan sor tanirlardi. bende o yaziyi yazan arkadasi o an icin oyle zannettim merak ettim gugila danistim.

    ps. kendine ipek bocegi diyen bir arkadasim vardi, bir gun ona bir soru sordum bir daha kendisine ipek bocegi demekten vazgecmisti.

    YanıtlaSil
  6. sevgili ipekbocegi sen bu satirlari okurken ben nescafe 3u1 arada hazirlamaya gidecegim, bol kahvelisinden.
    ustte ki orumuma baktim gundelik yasantida turkce karakter kullanamama gibi bir aliskanliga -aliskanligima sicayim- sahip oldugum icin;
    ipekbocegi - 4. sira
    ipek böceği - 7. sira
    ve senin dedigin gibi
    ipekböceği yazinca da 3. sirada cikiyorsun 2'de degil.
    yil olmus 2012, pes olacak 2013 sen hala yorumlarda duzgun baglanti adresi veremiyorsun. ben ama senin icin usenmedim yaptim. http://imgim.com/ipekbocegi.jpg belgelerle gelirim :)
    isin kotu tarafi bu rumuzu kendine taksan daha iyi olurdu baskasinin soylemesi daha kotu bir durum.

    YanıtlaSil
  7. Barney güldürdün beni yine bazen de kızdırıyosun biliyosun ama senin amacın bu zaten:p
    ipekböceği yazınca 2.çıkıyorum bak:http://i.imgur.com/uprYN.jpg :)
    ha bu önemli değil sandığının aksine dalga konusu yaptım bunu:D ayrıca ipekböceği ni seviyorum en önemlisi ben kendime takmadım bu ismi.Kullanmamak gibi bi seçeneğim yok bana söyleme o yüzden.
    Dekorasyondaki yorumun gibi o an eseni yazarsın bilirim sonra kendin de çözemezsin bazen ne içiyosan bana da ver:D
    Tarafsız ve gerçekçi buldum ordaki yorumunu cuk oturmuş ,on kere ben kimim mal bilmemne demiş bana ne abi kimsen ha gugıla sor demiş çıkan sonuçlar yazdıklarından beter:F
    hatta senin yorumun olmasa böyle tiye alıp eğlenip bu postu yazmazdım belki de çok teşekkür ederim o yüzden:)
    Bu arada o sonuçlara ek bu da çıkacak artık nihahah:D

    YanıtlaSil
  8. Ben iki yorumu bi araya toplarkene yazmışın gene beni bak link vermeye çalıştım kabul edilemez target dedi nası yaptın anlat bakım ahaha bende de belge var 2 işte 200 olsa nolcak boşver yaa:D
    İpekböceğimm diyolar bana yaa seviyorum kıskanma kıskanç!! :pp
    sen link vermeyi annat hele
    bir de yorumları takibemi alıyosun üşenmeden yahu hemen görüyosun cevabı bende bişi kapalı kalıyo illa ya blog ya msn:))

    YanıtlaSil
  9. ben yaparim diyerek gotumu tavan yaptirabilirdim ama herkes yapabilir. alt tarafta basit html etiketlerini kullanabilirsiniz yaziyor ya iste sende html'de nasil baglanti adresi verilecegini bilmen gerekiyor.

    < b >...< / b >
    seklinde ... olan yere ne yazarsan ve buyuktur kucuktur taksim isaretleri arasindaki bosluklari silersen yazdiklarin kalin gozukur.
    < i >...< / i >
    etiketleri yazdiklarini italik yapar.
    baglanti etiketide a etiketi oluyor ama kullanimi biraz farkli
    < a href="http://baglanti_adresi" >
    gozukmesini istedigin yazi
    < / a >

    seklinde yazman lazim. buyuktur, kucuktur ve taksim isaretleri civarindaki bosluklari silmen lazim. a href kismina dokunma o ikisi arasi bosluk kalacak.

    iepkbocegi denilmesinin neresini kisnakayim, bildigin bocek iste.
    evet yaptigim yorumlarin hepsine abone olurum, verilen cevaplari okurum. sen beni ne zannediyorsun? kafama gore bir yorum sallayip donup bakmiyorum mu diye dusunuyorsun? geri verilen cevaplari okurum.

    YanıtlaSil
  10. Buna cvp sana gelip yazdım da sen bi gelsene şu yazının sonunu oku :D yalnız eğlenmenin tadı çıkmıyo be hacı:)

    YanıtlaSil
  11. bak simdi tam suraya tikla merak ettigini ogrenirsin temadir boktur pusurdur anliyormussun kendin yaparsin.

    ps. birisi uzerime toprak atsin pinar aylin - bekletme dinliyorum.

    YanıtlaSil
  12. Bak ben de gölgeli yazıdır, kopy yapınca css den renk değiştirmedir,font vs ayarlamaktır anlarım eskiden bunlar direk html den yapılırdı hatta.favicon ve navbar gizleme de yeni yeni eklendi. Ben nerden baksan 8-9 yıllık blogger ım bakma:D sidebar da bazı adresler var kullandığım.
    teşekkür ederim incelicem burayı da ama şu resim işine bayıldım:)

    YanıtlaSil
  13. pınar aylin mi:D ehehe

    YanıtlaSil
  14. buyuk adamim web programlama benim isim, fazla ustume gelme seni heyklerim modunda degilsin di mi?
    korkutma beni.
    resim isini verdigim adresten halledersin iste, ben gorselleri oyle yaptim bir kac kisi elektronik posta gonderdiler bana is yerinde senin blogu aciyoruz sonra ekrna birden am got meme geliyor o an monitoru gorenlere mahcup oluyoruz gibisinden bir seyler yazdilar bende gorselleri o sekilde sansurledim, gormek isteyen gorebilsin diye. peki bu ne demektir? ozel sektorde calisan hatunlarin bir bolumu isi guc pesinde kosmayip internette blog okuyup twitter'dan takilip facebookda zaman olduruyorlarmis.

    ps. evet pinar aylin bekletme parcasini dinledim, dinlemek zorunda kaldim. ama gecti bitti, acile kaldirilmak zorunda kalmadim.

    YanıtlaSil
  15. Yok yaa ne alaka ahah haklılar ama yani senin bloga evde girilmesi makul:p
    Ayrıca ben de ozel sektorde calisan hatunlar bolumune mensubum çalışıyoruz herhalde arada da heryere yetişmek lazım:D
    sen yorummları bile kovalıyosun bak,zaman öldürmek harici napıyosun? yapman gerekenleri.ders mers.herneyse:)

    ps. de hadi geçmiş olsun^^

    YanıtlaSil
  16. ders mers ayaklari bitti, senin gibi ozel sektor magduruyum, simdi bos gezmeyi tercih ediyorum, bir sure -uzun bi sure- bu sekilde takilmaya niyetim var. sen yorum yaptigin yazilarda verilen cevaplari kovalamiyor musun?

    YanıtlaSil
  17. İlk yazılarından senin üniversiteye hazırlandığın sonucunu çıakrtmıştım ben ama,o zaman hayırlı olsun iyi bir iş diliyorum.
    Yok abone olmam uzun süre herkesin yazdığı geldiği ve sürekli açık olmadığı için mailim.Ama nereye ne yazdım unutmam gider bakarım:)

    YanıtlaSil
  18. bak mesela son gonderdigin yorum gelen kutusuna dustu ve sonunda;
    ----
    Yorum gönderin.

    Bu kaydın yorumlarına yönelik aboneliğinizi iptal edin.

    iρεκβöcεĝι~ tarafından ! Ipekböcegi~ bloguna 18 Ocak 2012 21:24 tarihinde gönderildi
    ----
    yaziyor. yorum aboneligini istedigin zaman iptal edebiliyorsun.
    kisaca herkesin farkli takip etme bicimi var, yorumlari elektronik postayla yazilari reader ile takip ediyorum.
    seninde kendine has bir uslubun vardir.

    YanıtlaSil
  19. Reader ben de kullanıyorum evet, Biliyorum da yorum nadiren takip ediyorum e maille. E bu şekilde devamlılığı olmuyo her zaman da malum:)

    YanıtlaSil
  20. bu yorumu yayinlarsan 20 yorumun 8 adedi bana ait olacak burayi anlik sohbet programi gibi kullandigim icin kendimden tiskindim.

    YanıtlaSil
  21. Ehehehe yok yok tiksinme :D kaynattık konuyu halbuki eklemeler yaptım:p
    Çok teşekkür ederim ayrıca .

    YanıtlaSil
  22. barnia gunlukleri sezon 22 bolum 9
    eklemeler mi yapiyorsun arada? organik bir sey bu yazin herhalde paso evrimlesip gelisiyor.

    YanıtlaSil
  23. Yok be son durum ve kanuni durumu yazdım sadece bana değil herkese gerekebilir ağzı olan konuşuyo önünü almak lazım. Ha eleştir söylen esprili biçimde takıl-mesela ben nereye gitsem barney orda memeleketi terkedicem dediğimde geldin pasaport ayarlayabilirim dedin yarıldık,küfür etsek birimiz rengi değişirdi işin ama eğlenceye çevirdik insanca olan bu.
    Küfür ,hakaret deyince orda durucaklar.Emsal teşkil ediyoruz:p

    YanıtlaSil
  24. yeni bir kimlik/pasaport lazimsa kime gelecegini biliyorsun artik.

    YanıtlaSil
  25. Kesinliklee o zaman suç işleyebilirim de hem:D

    YanıtlaSil
  26. orasi senin kendi bilecegin is ama suc islesende fazla kacabilecegini zannetmiyorum. bir kere hatunsun kesinlikle bir yerde ibretlik mantik hatasi yapar yakalanirsin.

    YanıtlaSil
  27. Hadi canım, çoğu kendini akıllı sana erkek suçlu zindanlarda:p ve azmetticileri genelde kadınlar unutma:)
    Ama suç kim ben kim p başka konu.
    neyse bana müsade şimdilik:D

    YanıtlaSil
  28. hiç böyle bişi yaşamadım gercekten :) böyle kişilerle ugrasmak cok zor , yani ne yaptıgını bilmez gibi sacma sapan seyler seni birisi begeniyorsa izler ama benide izle diye zorlanmazki :S sen cok kibar davranmıssın baslarda :) sabırlısın ♥

    YanıtlaSil
  29. --- Geç kalan yorum, malum dün hastahane günümdü artı bu amansız grip ---

    Hiç birimiz 24 saat pc başında oturamıyoruz ama oturduğumuz sürelerde hastalıklı gibi hesaplarımıza F5 yapmak bana ters çok ters.

    Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır tabisi ben mesela bloğumu takip eden insanları takip ediyorum çünkü; beni takip ediyorlar ki benden bir sey buluyorlar kendilerinde.. Bende kendimden bir şey bulabilirim onlarda.. Fakat twitter da durum böyle değil...

    İpekbiceğim yazına yapacağım yorum budur gelelim yazının kahramanı hih_webci Küfürbaz Haydo'ya...

    Küfür etmek sanattır bence sevgili Haydo küfür kültürdür, küfür anarşidir, küfür içini boşaltmaktır..

    Fakat malesef tanıdığım küfürbazlar içerisinde en basit küfürbazsın..

    Yazdığın yazı ne kendi içini boşaltmak için yazılmış ne anarşik bir tutum sergilemiş ne de bir şey ifade ediyor...
    ... Atalarımız o sözleri ne güzel söylemiş kimlere cevap vermişler senin gibi yok yere edilmemiş o sözler, Mal, Ukela ve Bok son olarak hayvan lafınla kendi kültürünü ve klasını gözlerimizin önüne sermişsin..

    Benden sana bir söz var sayın Küfürbaz Haydo bence sayfana takipçi toplamak için kullandığın bu kavgacı tutumu değiştir.. Kavga etmek seni güçlü yapmaz. Ayrıca seni google'a sorarak degil sana bakarak öğrenmeyi tercih ederim. Üzgünüm ama ben karşımda ukala, terbiyesiz ve kavgacı bir asosyalden başka bir şey göremiyorum.

    Yorumumu bitirmeden önce son sözüm takip edeni takip ederim twittercılarına günde en az 10 kişi beni bu şekilde takip edip ertesi gün bırakıyorlar. Bense beni yeni takibe alan insanlari önce listelerime alıyorum ve tweetlerini begenirsem 1 hafta sonra takibe aliyorum bu sürede takip edeni takip ederimciler eleniyorlar zaten.

    Son olarak buraya yorum yazmadan geçemezdim.. Yaptım ve şimdi gidiyorum...


    Elmyraucuc öptü ve kahvenin suyunu kaynatmaya gitti ;)

    YanıtlaSil
  30. ESSU anla ki fazla kibar olmak ta iyi bişey değil:)gerçekten sabırlıyımdır herkes bunu söyler..ama damarıma fazla basılırsa böyle oluyorum işte:D

    YanıtlaSil
  31. elmyraucucum üstüne tek kelime etmicem zaten yetersiz biri anlayacak kapasitede olduğunu sanmıyorum ancak basit laflarla küfredebiliyo onu bile beceremedi gördüğün gibi:D

    YanıtlaSil
  32. Dizilerde ki cadde çoçuğu tiplemeleri gibi haeeeayvaasııın (yayarak) :)))))

    YanıtlaSil
  33. hahahah aynen valla :D

    YanıtlaSil
  34. Nesli takmıyorum ama durduk yere sana bişey yapılmamışken,haksızken,isimsiz havaya savurup pislikleri
    esmiceksen de gürlemiceksin ona iyi bir ders olduğumu umarım bunun:)

    YanıtlaSil
  35. bu nasıl bir saçmalık! ne kafa yaşıyor bazı insanlar aklım almıyor...
    özlemişim ben snei okumayı, canın sıkılmasın gereksiz durumlara!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok tatlım sıkılmıyorum gördüğüm an kan beynime sıçradı ama:D

      Sil
  36. Yani o kadar yazdığı saçma sapan sözler bu olay için miydi? Ben de küfür edip, blogunu karaladın, twitter'da gaydir bu falan diye mention attın sandım.:D

    Sapıtmış gerçekten muhattap bile olmamalısın.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani abartıya gel:D Bu yazı harici muhatap olmadım açıkçası bunu yapmasam kendime saygımı kaybederdim haketmediğim biçimde davrandırtarak.Ona da cidden kapak oldu;)

      Sil
  37. Olayların biraz uzağında kalmışım sanırım.. Hoş olmayan davranışlar.. Birilerini zorlayarak ya da hatır gönül meselesi yaparak izleyici kitleni artırabilirsin ama nereye kadar ? Yazdıkların birilerine hitap etmiyorsa takip edilmemen çok normal. Beni de blogdan takip eden bi çok izleyicim Twitter'dan takip etmiyor. Bir günden bir güne niye beni takip etmiyosun demedim, demem..

    Gerçekten çok gereksiz bi tartışma olmuş.. Umarım tekrar yaşanmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınlamadığım küfürleri var bir de düşün. İzleyip geri bırakamazmışım-ki böyle bişey yapmamıştım- yapabilirim de umduğum gibi çıkmamışsa değil mi,zorla izletiyosun?
      Ben de aynen heryerden izle diye bi beklentim yok izlemek isteyene hangisi uyarsa:) Amaç budur aslen diğer platformları açmamızın.
      Olaylar seni ziyaret ediyo bazen de gördüğün gibi ne kadar uzak kalmak istesek de ,bu da bana yaşatılan ve birçok kişinin başına benzerinin geldiği bir durum. Görmezden geldikçe gemiyi azıya alıyorlardı ama şimdi nick değişti,başka blog açıldı,kale almamak en iyisi baştan demek:)

      Sil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...