23 Haziran 2011 Perşembe

Sevgili bugünlük, beni teneşir paklasın ya da deli gömleği!



Bugün o kadar yoğun geçti ki,diğer yandan yine kendimi doğru ifade edemediğimi gördüm yeniden..yeniden..sanırım bunu yapmaya çalışmaktan vazgeçmeliyim.
Anladım ki ben sevdiğim insanlara yanlış bir şey dediklerinde "yok böyle demek istememiştir" diye düşünüp frene basıyorum hemen.
Otokontrolüm çok gelişmiş ama hava yastıkları her zaman korumuyor beni(:
Öfke ve kinle dolu demiş olsa bile "sen bunu nasıl söylersin" deyip üzerinde durmadan geçiştirilmesine izin veriyorum. Asla 3.kişiyle paylaşmıyorum olan biteni akıl yada teselli almak adına bile olsa..
Çünkü ben bu hatayı bir kere yaptım,gördüm ki o sinir yada üzüntüyle bişiler anlattığınız kişi diğerine düşman oluyor,siz sorunu çözüyosunuz ama yarım kalmış bi film gibi sadece kötü kısmı izleyen neden niçin nasıl barıştığınızı bilemiyor:(  İki kişiyi birbirine düşman etmenin en kolay yolunu arıyosanız işte budur?
Ama sonuda her ikisinin arasında kalacağınız ve bir tercih yapmak zorunda kalacağınızı göze almalısınız.
Ben anlatmam.Ya yen içinde kalıcak ya birlikte kaynaştırıcaz kırıldığı yerden kolu..
Böylece asla ne kadar kırıldığımı ya da şaşırdığımı anlamamış oluyorlar.
Üst üste geldiğinde bazı şeyler sert çıkıyorum ama mutlaka bi öncesi oluyor patlamanın.Ne oldu şimdi en çok duyduğum sözlerden biri bu yüzden,oysa o sabır çizgisine sığamaz olduğum son damla..

Ama %100 aynı durumda ben aynı anlayışı,"belki başka sorunu vardır" türünde olsun ufacık hoşgörüyü,
ya da "o bana böyle dememişti" yi göremiyorum,kaybetmemek için alttan alınması durumunu yaşamıyorum.
Direk "işine gelirse benden bu kadar" "hep şikayet ediyosun" türü şeyler duyuyorum ya da hiçmi hiç hoşlanmadığım kişiler iki kişinin sırrına ortak olmuş hatta söz hakkı bulmuş oluyor kendilerinde ki en delirdiğim şey de bu..
Benden dinledin mi? Bana sordun mu? Tarafsız ya da objektif olmak diye bişey var hiç duymuşmuydun?
Belki benim son tepkimin bir başı sebebi vardır delimiyim, ha herkes herkese göre sorunlu,rahatsız zaten..
Susmuyo bitirmiyo sonu gelmiyo saçma sapan konuşmaların..kan beynimde gene anlayacağınız kısaca özce:(

8 yorum:

  1. Bu sayfada yazmak için direnmek bile, bitkisel hayattan kurtulmanın en belirgin emarelerinden biridir. Belki sen yazıdklarınla kendini doğru ifade etmişihndir. Fakat kalp gözü kapalı olanlar acaba senin haykırışını duyabilir ve görebilirler mi acaba. Üstelik postuna bir de resim koymuş iken. Bu kadar açık ayan beyan iken. Malesef biz insanlar böyleyiz. Biraz duyarlılık olsa keşke insan gibibinsan olabilsek...

    Artık insan sarrafı olmalısın. Sendeki iyi niyet ve yardımseverlik duygusunun hiçbir çıkara dayalı olmadığını biliyorum. Çünkü öyle tanıdım seni.. Onun için üçüncü kişi de ola "Profösör" dertleri ve problemleri paylaşır, hal çareleri arar. zaten profilinde kendisiyle ilgili mizani de olsa bir takım ip uçları vermiyor mu dostluk adına..

    Bence sana değer verene değer vereceksin. sana değer vermeyene de mesafe koyacaksın.

    YanıtlaSil
  2. Ben de erkek arkadaşımla olan tartşmalarımızı dostlarıma anlatırdım bir hırsla tabi kendi açımdan. Sonra barıştığımzda dostlarımın sana böyle diyen biriyle neden barıştın bakışları beni yaralardı. Şimdiyse analatabilecek tek insana açıyorum derdimi, bloga yazıyorum, rahatlıyorum. Anlatmazsam çatlarım ben çünkü.

    YanıtlaSil
  3. Profösör o kadar iyi anlıyosun tanımlıyosun ki beni,insan sarrafı olan sensin de ben bu mertebeye kafamı gözümü yara yara mı ualşıcam böyle?? ve benim kastettiğim 3.kişi senin gibi yapıcı tarafsız eli öpülesi insanlar değil..bu sıfatı taşımaması gerekenler:( yazamadığım zamanlar benzeri durumlar yaşıyorum ve evet belki bitkisel hayata girmeme engel olur diye yazasım geldi,iyi ki yazmışım da sizden güzel yorumlar aldım yine,çok tşk:)

    YanıtlaSil
  4. birdelisevda yazmak en iyisi,çünkü senin anlatımına en objektif bakışı getirebiliyorlar ..sana yepyeni bi pencere açıp burdan baktın mı diyebiliyorlar..
    ne yazık çoğu zaman çevren bunu yapmaz..verdiğin örnek %100 doğru

    YanıtlaSil
  5. http://www.kadoo.com/en/download/14557800-e28

    For you !..

    YanıtlaSil
  6. Aaaaaaa:))extraordinary,thank you^^

    YanıtlaSil
  7. resim mükkemmel! kesinlikle mükkemmel!

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...