21 Nisan 2012 Cumartesi

Reklam teklifleri alıyorum ki :p

Merhaba,

Ilk once sunu soylemek istiyoruz; bu mail otomatik bir email degil. O yuzden okumani umuyoruz.

Moda bloglarina goz atarken blogunu gorduk ve henuz 1,5 yasinda olan sitemiz www****com icin kisa bir yazi yazip linkimizi paylasip paylasamayacagini ogrenmek icin bu emaili gonderiyoruz.

Eger dilersen karsiliginda biz de senin blogunu bizim twitter ve facebook sayfamizda paylasabiliriz.

Eger zamanim yok diyorsan o zaman elimizde hazir olan bir yazi ve logoyu sana gonderebiliriz.
Bize olumlu olarak donersen cok mutlu oluruz

Esenlikle kal,
****- ****.com

Otomatik bir mesaj değilseniz eğer bir moda blogunda olmadığınızı nasıl farkedemezsiniz?
Nasıl oluyorsa o kadar özensiz gönderildiği belli ki,neye göre seçildiğini bilmiyorum da reklam vermek istedikleri blogları ama karşılığı da bir kerecik senin adını yayılıcaklar sen logosunu sürekli sidebarda tutucaksın yok böyle bir akıl :D Ayrıca neden yapayım bunu ve madem ototmatik değil ben reklam almışmıyım hiç bloguma bir bak di mi??
İşin tuhafı bu yazı tam şu yazıyı yayınladıktan sonra geldi:)))
Ve cevap olarak maile : Blogumu gerçekten ziyaret edip okudunuz mu? yazdım ve inanın cevap gelmedi^^


 Ve bir diğer örnek:
ipeksi.blogspot.com site sahibi,

Sitenizden reklam geliri elde edebilirsiniz. Yeni oluşturduğumuz yapı ile sizi reklam ağımıza davet ediyoruz. Bunun için yapmanız gereken tek işlem sitenize özel oluşturulacak reklam kodu ile reklamları sitenizin istediğiniz yerine yerleştirmek olacaktır. Elde edeceğiniz gelir her ay size ödenecektir.

Reklam geliriniz yerleştirdiğiniz reklamların tıklanma adedine göre ücretlendirilecektir. Her ay sonunda sitenizden reklamlara ne kadar tıklama olduğu ve o ay içinde ne kadar gelir elde ettiğiniz size otomatik rapor ile gönderilecektir. Hesabınızdaki tutar 20 TL üzerinde olduğunda ödeme talep edebilirsiniz. Ödeme talebinizde hesabınızdaki tutar size ödenecektir.

Size Gönderilecek Aylık Raporlar(örnek istatistik raporu var burda)
 --
 Bunlar gibi teklifler zaman zaman alıyorum ama açıkçası önemsemiyorum.
Reklam sever dostlar blogumu para kaynağı görmüyorum ve üzerinden bir para ya da menfaat akışı gerçekleştirmeyi düşünmüyorum. Teşekkür ederim :D
 türü bir bölüm benim blogumda yok ve diğer bloglarda görmekten de hoşlanmadığımı belirtmiştim.
Saygılar amirim^^

23 yorum:

  1. Bannera Bu blogda reklam yapılmamaktadır mı yazsak artık :)

    YanıtlaSil
  2. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.. (Klişe söz)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki zeki müren bizi görücek mi ona göre hani:p

      Sil
  3. reklam bloglarda koyulur aslinda ama oyle her tarafa degil x tiklamakla kaybloan reklamlar koyulabilir mesela hem dikkat ceker hemde ziysretcilerin istedikleri anda rekamlari kapatirlar :)
    ama senin bu bloguna reklam gittmez cunku tasarimi reklama uygun degil.
    www.ferhatbayram.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. x tıklamakla kaybolan reklamlar en dayatmacı ve en nefret uyandıranlar farkındamısınız?
      o sinirle tıklayan ya da blogu okumadan terkeden çok oluyo resmen zorbalık.
      Aynı biçimde facebook beğen,twitter takip vs de açılır pencereli oldugu sürece asla şansı yok izlemek için bir blogu rahatça okuyup fikir sahibi olmalı insan önce değil mi? bloga giremeden önce üye ol forumları misali neden tıklayalım?
      Tasarımım reklama uygun olamaz çünkü ALMIORUM ALMAYACAĞIM DA.. Anlattığım da bu zaten gördüğünüz gibi açıkça:))

      Sil
    2. benim bogda var girince facebook sayfami begen bu uygulama ayni ip adresinden 4 gunde bir cikiyo buda nefret uyandirmiyo ki dersen her giriste cikarsa bencede o kotu bisey

      Sil
    3. 2 kere girmeye çalıştım 2 sinde de çıktı açıkçası (ama bu yorumuna cvp verdikten sonra) hatta aha tahmin etmiştim dedim ne yalan söyliyim..olmasa daha iyi.sidebara koy.Ben ce tabii..

      Sil
    4. yoo iki kere cikmaz 4 gunde 1 cikar.

      Sil
  4. :) moda derken ne anladığına bağlı olmasın :) belki onların moda anlayışı senin blogun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ettim ne anladıklarını:D

      Sil
  5. Çok akıllı bu tatlışlar ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leah hem de ne akıl gel takıl denesi^^

      Sil
  6. Reklam candır ama burada değil :D

    Bu mailleri korkarım herkese yolluyorlar. Ben daha 2. yazımı yazdığım da almıştım böyle bir mesaj.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elmyram herkese de gönderenler var ama hepsi değil tabii boomerang reklamlarını zaten saymıyorum bile dikkat edersen:p bir de NE REKLAMI YAPICAZ o önemli^^

      Sil
  7. canım mımledım seni:)
    onlar kandırmalı yerler kımse ınanmasın bence onlara bumerang yada google harıc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gördüm kiii yazıyodum bile hatta yavaştan :** çok tşk.
      ya google ya da boomerang köşede zararsız çok fazla olmadıkça sayfayı ağırlaştırmadıkça sorun yok hani de diğerleri resmen ahmak tuzağı^^

      Sil
  8. Alkış! gına geldi bu maillerden

    YanıtlaSil
  9. belki inanmıyacaksınız ama bu blog ekle olayını ilk deneyenlerden biri benim :) daha sonra böyle onlarca blog ve sayfa çıktı, ama ben herkesin blogunu eklemezdim blogger alemi diye bir sayfa hazırlamıştım kaliteli yani gerçek anlamda blog formatında yayın yapanları ekliyordum ilk günler bir iki kişi yollardı blogunu sonrabazı günler 10 geçmeye başaladı baktım başa çıkamıyorum bıraktım:)


    insanlarda bu tarz site veya sayfalarda bloglarının görünmesinden gerçeketen mutlu oluyor bloglarını ekleyince mail atıyorlardı :) çok sevindim gibisinden..

    ama size bir sır vereyim tasarım, mim şu bu hepsi içerikten sonra gelir özgün ve benzersiz cümlelerle yazılmış bir blog kendi reklamını her zaman yapar önce msn pencerelerine düşer sonra facebook, twitter ve bence hepsinden önemliside karşılıksız olarak diğer blogların favori bloglarında yer alır.



    reklam konusunda insanlar artık reklam körü oluyor yani gözleri alışıyor o sitedeki reklamalara bu yüzden site sahipleride açılışta reklamları gözümüze sokmaya çalışıyorlar bende reklam yayınlıyorum ama bundan bir gelir elde ettiğim veya beklendtim olduğu için değil zaten blogumundan gelir elde etmek istesem başka tonlarca yolunu bulurum, reklamlarıda çalışma mantığını öğrenebilmek için ekledim simdide nereye koysam daha fazla tıklanır diye durmadan yer değiştiriyorum şablonumu ona göre ayarlıyorum ama diğer sitelerde rahatsız olduğum(otomatik açılan pencereler) şeyleri yapmayacak şekilde..

    pencerenin aynı günde açılmasının sebebi de normalinde pencere dört güne ayarlanmış olabilir tarayıcıya çerez bırakır ama benim sende tarayıcı daha hızlı açılsın diye tarayıcı geçmişini silersen(ben bazen günde 3 sefer silerim) her giriğinde de açılır..

    YanıtlaSil
  10. Tayfun aynen her girdiğimde açıldı Ferhat ın blogunda o ne kadar inkar etse de:)) silerim ben de tarayıcıyı kapatınca çerezleri doğrudur.

    Ahh o blog ekle ler evet iiy ki bırakmışsın bırak:D

    YanıtlaSil
  11. blog ekle dediğim o tarzda değildi... yani kendi reklamımı yaptırmak için ,senin blogunu eklerim ama benim logomu veya butonu ekleyeceksin diye bir şart koşmuyordum, bir sayfa hazırlamıştım ama gerçekten blog diyebileceğin kalitede blogları ekliyordum, baktığın zaman blog konusunda fikir verebilecek çeşitli kategoride site diyebiliriz yani....

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...