15 Eylül 2011 Perşembe

MisS gibi mim :)


Missbone mis gibi bir mim uyduruklamış:F
Sonuçta mim denen şey birimizin fikridir diğerleri bu konuda ne düşünüyor,ne diyor o olsa ne yapardı vs içerikli bir nevi ankettir ve birbirini tanıma fırsatıdır bloggerların.
Bu yüzden de okumak çok eğlencelidir..severiz biz mim leri^^
Bu mimi mutasyona uğratmak serbestmiş bişeyler ekeyebilirim ama aslen çıkartmam gerekir.Sebep mi?
En başta ben fazla seçiciyim ve izlediğim blog sayısı çok fazla değil. Keşfettikçe ekliyorum listeme ve sessizce takip ediyorum çoğunu.Bu ara daha çok okuyorum yeni keşfettiklerimi önce bir süre doğrusu bu.
İzleyip nadiren yorum yazıp aynı sıcaklığı hissedemediğim blogger ları okurum ama yorum yazmam ya da zamanla okumayı bırakabilirim.Popülerlik benim için değersiz bir kavram daha önce söylemiştim..Ciddiyim.
Yorum bakımından kısırım diyorum kendime ne yazık ki..benim kusurum da bu.Özellikle yorum doğrulama çıkarsa yazdığımı yayınlatmadan kaçtığım çok olmuştur:)
Şimdi,aynen missbone un cümlelerini yazıp cevaplamaya çalışayım nasıl soru bu demeyin dicekseniz misse diyin:p Cevapları burda vermiş oldum gerçi ben ama..
Sonra aklıma gelirse ben de eklerim bişeyler.

İlk düzenli okuduğunuz blog ve hissettikleriniz; Ben çok uzun zamandır yazıyorum dediğim gibi ve kapadım bloglarımı.İlk blogcuyu keşfettim sonra blogger a terfi oldum:p  ama ilk kimi okuyodum hatırlamıyorum bile.Benim blog açtırdığım arkadaşlarım var onları dahil etmiyorum bu soruya.
En uzun zamandır okuduğum yazar Siminya diyebilirim.Bir de Laçin hatta Lacheen.org du XD

Sanal alemden tanışıp görüştüğünüz Blogger'lar;Yok.Sanal arkadaşlarımla rl de tanışmam.Ama Lollamla ayrı bi muhabbetimiz var açıkçası. Çok ihmal etti beni ve blogunu bu ara ama neyse *-*

Blog dünyasına adım attığınızda,gökyüzünde ki yıldız kadar parlak gelen,asla onun gibi olamam diye düşündüğünüz Blogger'lar; Hiç böyle fanatik bir düşünceye kapılmadım  kimse için, bunu miss imin yaşına veriyorum:p -ama yazım şekline hayranım Arya nın bunu da saklamıyorum^^

Kendinize yakın bulduğunuz Blogger'lar;Öncelikle sırasıyla değil belirteyim,Arya,E.n.k,Crazywomen..son zamanlarda Misbone um:* böyle devam ederim tutmazsan..

Moda blogları arasında en sevdiğiniz Blog;Sevmiyorum.izlemiyorum.bu konuyla alakalı blog post yazdım ama yayınlamadım.yanlış giden hoş olmayan bişeyler var..çoğunda..öneri ise götürmüyorum kimse dönmez gittiği yoldan ve yanlış anlşılmayı kaldıramam bu ara hele..
Ama ben Laçin tarzı blogları severim.Eski halinden beri de izlerim onu mesela. yaratıcı,kendi emeğiyle ve ekonomik bişeyler ortaya çıkartan.Yararlı önerileri var gençlere özellikle.O da artık kombinlerini yayınlıyor ve nerden aldığını vs umarım diğerlerine benzemez:)
Yoksa bastım parayı bakın ne giydim (ki izleyenlerin yaş grubu küçük ve satın alma sınırlarının yüksek olduğunu sanmıyorum,ha varsa da neden akıl alsın sıradan birinden bloglara bakıp mağazalara bakar alışverişi kim sevmez) anlamsız ve ayıp geliyor bana.Nokta.

Okuduğumuz dizüstü edebiyatın kitaplarını puanlayalım ( 1-10 arası ); Okumadım merak dahi etmedim buna inanın:)
daha nitelikli kitaplara zaman harcamaktan yanayım eğlenmek istiyosam Gülse Birsel ya da İclal Aydın ın kitaplarını tercih ederim.Tatilde böyle yapıyorum bazen mesela.Ya da uyumaya yakın..

Yazılarını okurken keyiflendiğiniz Blogger'lar; Beni en depresif anımda bile güldüren Arya açıkçası,bazen de Missbone acaip veryansın ediyo çok hoş ahaha:D

Sürekli sayfasını açtığınız,okuyup yorum bırakmadan çıktığınız Blogger'lar;Hepsi!!Yorum özürlüyüm demiştim. Mustafa Soydan  muhteşem çizimleri var.Deep ve Profösör ü yorum yapmadan okuyorum çoğu zaman.
Keşiflerimden Mia ve Birniceses i de okuyup kaçıyorum hihi:)

'Blogger' dediğiniz an aklınıza ilk gelen isimleri yazıyoruz ,burda link vermiyoruz,aklınıza gelenleri patır patır yazıyoruz sadece.
Bakalım kimler aklımıza yer etmiş ve nicklerini ezberlemişiz.
Arya,Enk,Crazywomen,Missbone,Ella,Lolla,Siminya,Profösör,Deep,Mr.E,Melly,Giz li teras, hepsini sayabilirim ben?
Yunus Günce ve Harun Kolçak ın bloglarını da seviyorum..

Burda adı geçen herkes eğer arzu ederse mimlenmiştir bekleriz efem^^

4 yorum:

  1. Yaşıma veriyormuş :D bak sen :P duymazdan geldim bunu ipekk böcüüüüm :) Bu arada şunu anladım ki herkes mustafa soydana giriyor kimse yorum atmıyor :D Hepimiz beğeniyoruz,susuyoruz... Yazık çocuğa ya artık bütün resimlerin altına negzel negzel yazcam :)

    YanıtlaSil
  2. Eheheh duy duy misim benim, gerçekten daha küçük yaşta oluyo sanırım bu tarz erişilmez görünmesi bieylerin yada birilerinin onu kestettim:*
    Evet ben de çok severek izliyorm yazalım bence de ^^
    Mesela bloguma giren çıkan izleyene rağmen yorum yazan çok az bazen üzülüyo insan haklısın bu yönden balım.

    YanıtlaSil
  3. artık yorum yapmadan çıkmıosun o zaman!

    YanıtlaSil
  4. Ama ama hepsine aynı yorumları yapmayayım diye hani,bazen tanımlayacak söz yeterli olmuyor o bakımdan:))

    YanıtlaSil

YORUM ONAYI AÇIKTIR.
Yani; saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacak ve cevaplanacaktır, özel cevap için mail bırakabilirsiniz,
teşekkür ediyorum şimdiden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...